A hajam története

by - május 22, 2017


Szeretek néha nosztalgiázni egy kicsit és ilyenkor feltúrom a régi képeimet és szemezgetek mennyit is változtam az évek során. Most célzottan keresgéltem, hogy be tudjam nektek mutatni a hajam történetét. Volt hosszú, rövid, ombre, frurus, tépett, minden, amit el tudtok képzelni általános iskolától egészen mostanáig.

A hajam, amikor kicsi voltam, akkor mindig vállig érő volt, majd amikor már magamnak döntöttem el, hogy milyen hosszú legyen, mindig igyekeztem nővéremet beérni (ami azóta sem sikerült).

Ez a kép 2008-ban készült, amikor szép egészséges hosszú hajam volt. Semmi lépcsőzetesség, csak ahogy esett úgy puffant alapon.2009-ben jöhetett a változás. Egy kis frufru egy kis lépcsőzetesség, minden, ami kell. Akkoriban Hayley Williams inspirált hajak területén. Háát majdnem :)


Majd szintén 2009-2010 környékén, jöhetett a gimi, jöhetett a váltás. Nem is tudom, mit mondjak. Visszagondolva nem tetszik, így a hajam, de akkoriban nagyon élveztem a frufrut és a rövidebb hajat.


Egy átmeneti lépcső jött, amikor furfrum már nem volt, de a hajam egy mellig érő lépcsőzetes stílust képviselt. Ezt nem érzem rossz döntésnek, és azóta is volt, hogy ilyen hosszú volt a hajam és szerettem nagyon.


A hajam szépen nőtt, a gimis tablóképemen is kb. ilyen hosszú volt. Nagyon tetszik ezen a képen.. és ha jobban belegondolok, most is valami ilyesmi vágása van.Majd jöhetett a váltások váltása. A pillanat, amikor bekattant valami.. én bizony ombre hajat akarok.
Befejeztem a gimit, megcsináltam az írásbeli érettségit, szerintem a szóbelimen vagy érettségi bizonyítvány osztásomon már ilyen volt a hajam.

Az első pár napban nem szerettem. Idegen volt tőlem. Utána, amikor már kicsit lett belőle vágva, jobban magaménak éreztem. Visszagondolva biztos vagyok benne, hogy megbántam volna, hogyha nem próbálom ki, így ha valami változtatást akarnál a hajaddal, ne hagyd ki, mert utána csak bánnád.


Végül megszabadultam a szőke tincsektől 2015 januárjában. Magamnak vágtam ki a szőke részeket. Nővérem sokkolódott, hogy hogy mertem ilyen rövidre vágni a hajam, de nem bántam meg. Sőt szerettem is ilyen röviden a hajam.

Én olyan vagyok, hogy mindig hosszú hajat akarok, majd jön egy kattanás, és akkor levágatom/levágom. De néha jól esik játszani a fazonokkal és kicsit más irányba is elindulni.

Most épp megint a növesztés fázisában járok.. aztán majd kiderül merre megy tovább a hajam története.

2016 április

 
2016 december
Egy nagyon kis ombrét visszanyertem a hajamba a L'oreal sunkiss tropical spray és jelly változataival. Így jóval természetesebben de mégis kicsit extrább lehetek.2017 április
Jelenleg a forma és a hossz ilyen. Továbbra is maradt a sunkiss ombre, azóta nem használtam rá több terméket. Voltam fodrásznál nagyon kicsi jött le belőle, plusz egy kis lépcsőzetességet kapott és ennyi :)

Mint, ahogy láthatjátok nekem inkább fazonban változott a hajam és nem színben. Most teljesen elégedett vagyok vele, viszont a Hajbajos küzdelmeimmel még mindig le kell számolnom. 

Ti mennyire vagytok változatosak a hajatokat illetően? Vágás? Festés?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés