Pórustisztítás felsőfokon

by - április 06, 2017

Az Avon agyagos arcmaszkja továbbra is a kedvencem, de most a fekete ásványos pórustisztító arcpakolásuk is belopta magát a szívembe. 

Ritkán használok arcpakolásokat, de mostanában a rutinom részévé vált. Egy vagy két hetente mindig választok, hogy melyik arcpakolásomat használjam.

Használat során érdemes odafigyelni arra, hogy vékonyan vigyük fel az arcukra a pakolást. 10-15 perc múlva a fekete szín szürkévé válik és már le is moshatjuk. Nagyon erősen tisztítja a pórusokat. 

A zsírt és a szennyeződéseket mágnesszerűen szívja magába.

Azt viszont figyelembe kell venni, hogy az erős tisztítóerő mellett meglehetősen magas a szárító ereje. Így a dobozban található leírásban szereplő heti 2-3 alkalmat egy normál bőr nem igényel. Egy zsírosabb pattanásosabb bőr viszont lehet.

A színe ténylegesen fekete, az illata kicsit uborkás. Felkenve nagyon viccesen néz ki, a szenes mézes arcpakolás jut róla az eszembe. Miután kiszürkül, akkor könnyedén langyos vízzel lemosható. Igény szerint érdemes lehidratálni utána az arcot.

Én teljesen elégedett vagyok vele és szívesen ajánlom, de lehet inkább azoknak, akiknek problémásabb, zsírosabb a bőrük.

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés