Lookbook | Tavaszi elegancia

by - április 03, 2017

Tavasszal előkerülhetnek a kisruhák, a lengébb felsők és a kiskabátok. Szeretem is, meg nem is ezt az időszakot, mivel sosem tudom eldönteni, hogy milyen rétegesen öltözzek. Most egy elegánsabb tavaszi összeállítást hoztam nektek, ami tökéletes lehet egy tavaszi randi vagy egy csajos délután alkalmával.

Több rétegben gondolkoztam most is, így a ruhára egy kis blézert vettem fel, ami már nagyon régóta a ruhatáram darabja. Egyszerű, elegáns, kicsit retro de mégis extra. Egyszerűen extra. Legjobban a gombjai varázsolnak el.


A tavaszba is lehet egy kis feketét csempészni, ami még inkább az elegánsabb vonalat képviseli. Az összeállításomban a kis fekete a cipőm volt. Nagyon szeretem, mert Andi biztos :). Nem igazán vagyok kibékülve a magassarkú cipőkkel, volt olyan, aminek a sarkát is sikerült kitörnöm... de ez a cipő vastag sarkú, bordázott talpú, így tényleg Andi biztos.


A blézert levéve kerül előtérbe a ruha. Nagyon kellemes színe van. A szabása miatt lenge, de pont olyan részeken simul, ahol kell neki. 

Ez a simulékonyság a ruha felső részén dominál, finom hangsúlyt helyezve a mellrészre. Mindemellett nagy pozitívum, hogy a melltartó kérdését is megoldja, mivel párnázott részének köszönhetően, mellőzhetjük ezen ruhadarab viselését. Persze ha szeretnénk, akkor egy testszínű darabot felvehetünk hozzá.


A háta mélyen cipzáros, így még egyszerűbb belebújni, majd pedig kiemelni az alakot, a tökéletes testhez simuló felsőrésszel. A szetthez választott kiegészítők közül a nyaklánc és a táska hangsúlyosabb, míg a karkötő és a gyűrű kicsit visszafogottabb.
Egyszerűen imádom a kisruhákat és ez is a kedvenceim közé kerül. Légies, könnyed és elegáns. Tökéletesen lehet kombinálni a már meglévő darabokkal is. Hogyha szeretnéd, akkor lehet kicsit lazább, mondjuk egy sportosabb cipővel, farmer inggel párosítva és már is indulhat a csajos délután.

De ha egy elegánsabb randi szettre van szükséged, akkor kapj fel egy blézert, magassarkúval, egy kisebb táskával és biztosan leveszed a lábairól a kiszemelted. 

ruháért és a nyakláncért nagy köszönet a Fashion+ oldalának. Hogyha kíváncsiak vagytok rá, milyen kincsek közül válogathattok még náluk, akkor mindenképp érdemes hozzájuk benézni.
Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés