Gél lakk mánia

by - április 24, 2017


Tavasszal is tovább él a gél lakk mániám. Idejét sem tudom már, mikor lakkoztam utoljára sima lakkal. Vagy gél lakkozok, vagy semmit nem festek a körmeimre.

Márciusban indult egy pályázat instagramon, ahova már két képpel neveztem. Az első jeligéje a március 15 volt, ahova természetesen egy kokárdát használtam, valamint a körmömre egy piros lakkozást és ezüst csillámokat, a gyűrűs ujjra.

Sosem dolgoztam még ilyen csillámokkal, így nem is lett tökéletes a végeredmény, viszont így is szerintem egy kellemes összképet kaptam, amit majdnem egy hónapon keresztül viseltem.


Most, hogy elérkezett az április a bolondozás lett a jelige, így bennem egy tavaszias, játékos, színekkel teli de mégis visszafogott kép született meg, arról, hogy mit is szeretnék csinálni.

A természetből ihletet merítve egy virág porzóira emlékeztető mintát festettem a mutató és gyűrűs ujjamra és egy kék kővel egészítettem ki. Nagyon tetszik és biztos vagyok benne, hogy nem most az egyszer volt ilyen díszítése a körmömnek. 


Nagyon várom, hogy mi lesz majd a májusi téma, addig is élvezem, hogy áprilisban bolondozhattam kicsit a színekkel. 

Nemrégiben pedig kiegészítettem a készletem néhány színnel, hogy ne csak mindig Tündi barátnőm készleteit csapoljam meg a kihívások során :) 

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés