Fortune favours the brave

by - április 12, 2017


Egy brit blogger megálmodta, én pedig kipróbáltam a Makeup Revolution Fortune favours the brave palettáját.


Részben használtam a Nyx  face awards sminkemben is, de a legnagyobb próbát egy esti kis bulizás jelentette számára, ahol tökéletesen helytállt.


Szilvivel kimozdultunk a megszokott hétköznapokból és buliztunk egy jót, ahol a barátom a fotós.

Szilvinek egy nude sminket készítettem egy kicsit erősebb rúzzsal, ami tökéletesen feldobta a végeredményt. A palettáról a Glimmer, Buffer,  Caffeine Fix, valamint az Ice Cloud árnyalatokat használtam nála. Nem mászott, nem pergett és szépen pigmentált végeredményt kaptunk. Tökéletes volt a világos arcbőréhez és a sötét ajkakhoz.


Én egy kicsit vadabb dolgot álmodtam meg magamnak. Először Szilvi és tesóm a Peachy + Ice Cloud árnyalat kombinációjára biztatott, de én semmilyennek éreztem az összhatást egy esti bulihoz. A felsőm kizárta azt, hogy egy erős vörös rúzst használjak, így a szemeimre akartam egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni a nude ajkak mellé.

Végül a korábbi két árnyalatot a Lonley Planettel egészítettem ki, hogy egy füstösebb vadabb végeredményt kapjak. Tökéletesen tartott egész este, pedig meleg volt és kifénylett kicsit az arcom. De nem pergett, nem mászott és ugyanúgy nézett ki a szemsminkem hazaérve, mint amikor elindultam.

Jó vételnek bizonyult a paletta. Számos szín közül tudunk válogatni. Vannak csillámos színek, matt színek. A föld színei végig kiegészülve egy kis barackos árnylattal.Nagyon jól pigmentált, könnyen kezelhető ujjal és ecsettel is egyaránt. Egyetlen problémája, hogy képes porozni a palettában. Tehát ha kinyitom, akkor a színek itt ott megjelennek, aminek annyira nem örülök.

A paletta egy nagy tükröt és 30 színt tartalmaz, mindegyiket fantázia névvel ellátva, amik nagyon ötletesek. Nekem az Ice Cloud és a Golden Coins eddig a két kedvenc árnyalatom, de biztos vagyok benne, hogy a többi színt is tökéletesen ki tudom majd használni.


Beszerezhetőségnél fontos felmérni az árakat. Én több oldalon is láttam, volt ahol 6000 Ft, volt, ahol 4000 Ft + postaköltség. Én végül a Rossmann oldaláról rendeltem meg, ahol postaköltséggel együtt volt 4000 Ft. Viszont, hogyha megtaláljátok valamelyik üzletben, ott még olcsóbban be tudjátok szerezni.


Hogyha értékelni kellene a palettát, akkor 10/9 adnék neki, a porozás miatt, mivel az levesz az egész értékéből. Viszont összességében elégedett vagyok vele, mivel kompakt, sok színt tartalmaz, amik szuperül pigmentáltak, szép nagy benne a tükör és a paletta is nagyon masszív és elérhető árú, jó befektetés.

Ti próbáltátok már? Melyik a kedvenc színetek?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés