Pure Red

by - március 29, 2017


Ez az év a rúzsok éve, ismét egy tökéletes kis csodával lettem gazdagabb, a L'oreal rúzsának "személyében", amit Szilvitől kaptam. Imádom.
A L'oreal Color  Riche exkluzív kiadása J'Lo's Pure Red árnyalatában lelt gazdára nálam. Már mikor megkaptam rögtön ki is próbáltam a cukrászdában :). A cappuchinot jól állta, nem mászott el, akkor tudtam, hogy jóban leszünk. Azóta már többször viseltem és imádom.


A csomagolás egyszerű és mégis elegáns. Nekem furcsa, hogy a kupakot csak egy módon lehet rátenni, így nem túl praktikus egy rohanós kiigazításhoz. De nagyon gyönyörűséges.


Szuperül pigmentált és tartós. Egyszerűen felvihető, szépen követi az ajkaim ívét. Nem szárít és mégis matt.


Kellemes az illata, a tartalmát tekintve csak ez a főbb kivetnivalója van, hogy hozzáadott illatanyagot tartalmaz.

Hipermarketekben és drogériákban szerezhető be, számos társával együtt, érdemes szétnézni köztük, én is szemezgetni fogok, az egyszer biztos. Nem a legolcsóbb drogériás rúzsról beszélünk, de tekinthetünk rá befektetésként :) 

Csomagolás: 10/9 a kis zár miatt
Tartalom: 10/9 a hozzáadott illatanyag miatt
Beszerezhetőség: 10/10

A rúzsról írt néhány sorom bekerült Reni blogjának Márciusi kedvencek listájára, mely több bloggerrel együttműködésben született. Hogyha kíváncsiak vagytok miért ajánlanám nektek a rúzst és milyen termékek kerültek még a listára, akkor nézzetek be hozzá.Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés