Mark alapozó hatású púder

by - március 20, 2017

A hónapban az Avon Mark termékcsaládjának alapozó hatású púderét kaptam tesztelésre, kellemes meglepetés volt számomra ez az újdonság.

Még sosem használtam korábban alapozó hatású púdert, így kíváncsian vártam, hogy milyen lesz a termék. Először, amikor kipróbálta, annyira nem voltam tőle elájulva. Nem igazán tudtam, hogy is kéne kezelnem, mennyit kellene felvinnem, nem is nagyon láttam a változást, mikor belenéztem a tükörbe.

Majd eltelt 3-5 perc és nem ismertem magamra. Kisimult, egyenletes és egészséges bőrfelületet kaptam. Semmi maszk hatást nem tapasztaltam. Kicsit olyan baba bőröm lett :) 


A csomagolás egy egyszerű tégelyes kiszerelés 6 g termékkel. Én az ivory árnyalatot választottam és teljesen passzol. Nem világos, nem sötét, pontosan felveszi a bőröm színét, aminek nagyon örültem.

Először egy kis védőfólián kellett átküzdeni magam, de sikerrel vettem az akadályt. A fólia alatt található az adagoló rész, ami nekem egy kicsit a hintőporokéra hajaz. 


A púder illata finom, kicsit vaníliába nyúló. Kellemes por állagának köszönhetően könnyen eldolgozható, én egy ecsetet hívtam segítségül alkalmazásához és tökéletesen sikerült eloszlatni a bőrömön. 

A designról pár szót kell, hogy ejtsek. Sokan nem értették, hogy miért pont Mark, miért ilyen az egész. Nem tetszik az ügyfeleiknek, nem tudják hova tenni. 

Én totálisan a másik véglet vagyok. Nekem nagyon tetszik, hogy kicsit fiatalosabb, nem az a túlságosan kifinomult, hanem játékosabb kategóriát képvisel az egész design. Fekete fehér, de mégis figyelem felkeltő és eredeti.

Az általam tesztelt púder csomagolása és kiszerelése is nagyon tetszik, bár az adagolással meggyűlt a bajom.


Lényeg a lényeg, meg kell valljam először kicsit fejtörést okozott, hogy hogy is alkalmazzam a terméket, de még mindig van mit finomítani. Egy kisebb adagot szoktam kiszórni a kupakba, de akkor az atya úristen is púderes lett. 

Viszont, most, ahogy írtam a cikket, fejre fordítottam a tégelyt, természetesen úgy, hogy a kupak is rajta volt és miután visszafordítottam és kibontottam szép mennyiségű termék került  a hintő részhez. Lehet ez lesz a trükköm a későbbi alkalmazás során is.


Alapjában véve teljesen elégedett vagyok a púderrel. Kellemes az illata. Jól fed, természetes a finish. Tartós és nem ül ki az arcomra egy hosszabb nap után sem. A hétköznapok tökéletes kiegészítője, mert olyan mintha alapoznánk és púdereznénk egyszerre, mégsem hagy maga után maszk szerű hatást. 

Az adagolással kicsit meggyűlt a bajom, de még szerintem lesz mód, arra, hogy tökéletesítsem a folyamatot.

Összességében 10/10 adnék neki, mert nem a púder hibája, az adagolással kapcsolatos bénaságom, a többi pontban pedig tökéletes.

Hogyha további információkra van szükségetek, írjatok kommentet.

Nézzétek meg a terméket a hivatalos Avon oldalon is, ahol beszerezhetitek normál áron 2499 Ft-ért, de most akciósan 1799 Ft.

Ti próbáltátok már? Hogy tetszik az új Mark vonal?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés