Luxe ajakrúzs különleges kiadásban

by - március 02, 2017

A februári újdonságokkal érkezett az Avon Luxe termékcsaládjának ajakrúzsa különleges kiadásban. Gyönyörű a külső, de a belső még fontosabb... lenne.. sajnos engem az nem nyert meg.Az első benyomásom az volt, amikor megláttam a rúzst, hogy egyszerűen imádom. Gyönyörű a doboza, a csomagolás, az egész kidolgozása tavasz hatást kelt. Reménytelien csillant fel a szemem, mivel a korábban tesztelésre kapott rúzst, azóta is imádom.


Sajnos nem jött a várt hatás.. épp ellenkezőleg. Hatalmas csalódottság következett. Az első felkenés után 5 percig bírtam, hogy az ajkaimon legyen a rúzs. Az árnyalata nagyon szép, a Rose Silk fantázia nevet viseli.  Az illata viszont borzalmasan szúrós és kellemetlen. Az állaga pedig nem lenne rossz, de valamilyen úton módon elkezdett belefolyni a számba. Nem nyalogattam, nem kentem túl, de az illat mellett, az íze is megjelent, ami szintén kellemetlen.


Hello Csillámok. Tudjátok, hogy nem igazán szeretem a csillámos dolgokat, de úgy voltam vele, adjuk meg az esélyt. Jöhetett a második alkalom, amikor felkentem az ajkaimra a rúzst. Bár ne tettem volna. 

Az íz mellett megjelentek a csillámok is a számban, amik ropogtak, mintha homokot fújt volna a számba a szél. 

A tartósságát, annyira nem tudom értékelni, mivel kúszik mászik, így nem volt sokat az ajkaimon. Egy biztos, hogy a bögrén nyomot hagy.


Lehet csak én jártam ilyen rosszul, mivel másoktól 5ből 3-4 értékelést kapott, de nálam ezen a skálán nem lenne ilyen jó, a sok kellemetlenség miatt.

Ti próbáltátok már ezt a terméket? Milyen véleménnyel vagytok róla?Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés