Boulevard de Beaute'

by - március 06, 2017


Boulevard de Beaute' avagy tégelyes meglepetés.
Ezt a sminkszettet nővéreméktől kaptam és kíváncsian bontogattam ki, mivel az Szilvinek is ilyet vettem, és reménykedtem, hogy jó választás volt.

A szett két szájfényt, egy rúzst, egy körömlakkot és egy szemhéjpalettát tartalmaz. Nézzük is szépen sorjában, mi, hogyan teljesített.

A szemhéjpúder két, egymással tökéletesen kombinálható színt tartalmaz. Kicsit porol, így inkább csak kézzel próbáltam ki. A világosabb szín erősebben pigmentált, mint a sötétebb, mivel abból csak 1 réteggel kellett felvinnem a kezemre, a kipróbálás során, míg a sötétből három réteggel látszott valamennyire, hogy van ott valami.

A kép lehet nem engem igazol, de itt a két szín 1 illetve 3 réteggel. A sötétebb nekem olyan piszkos hatást ad, míg a világosabb kicsit highlighter stílusú. Annyira nem dobtam hátast tőle, de még kitudja. 
Ha tovább barangolunk a csomagban, akkor jönnek az izgalmak, magyarázat arra, hogy miért is neveztem tégelyes meglepetésnek?
A meglepetést számomra az ajaktermékek jelentették. Ugyanis, két szájfényt rejt a csomagolás, és ha már csak a szájfényekre gondolok kiver a víz. Viszont itt most valami oknál fogva megtört a jég. 


Két szín található a dobozkában, egy rózsaszínesebb és egy sötétebb árnyalatú rózsaszín. Mind a kettő nagyon kellemes volt és megtetszett már első alkalommal is.


Lágyan krémesen kellemes a textúrája, szépen csillogóvá varázsolja az ajkaimat, anélkül, hogy ragadós hatást keltene. 

A harmadik ajaktermék egy rúzs volt, ami szintén nagyon szép árnyalatú és finom textúrájú. 
Könnyen felvihető az ajkakra, ecset segítsége nélkül is. Egyszerűen követi az íveket így szép és dús hatást érhetünk el vele.

Végezetül pedig jöjjön a körömlakk

Gyönyörű a színe, mélybordó, pont mint a rúzsé. És itt abba is maradnak a pozitív dolgok róla. Szegény körömlakk a csomag katasztrófája. Nehezen fed, rétegezni kell, de nem szárad meg rendesen, nyúlik mállik, rágondolni is rossz. Az ecsete is hihetetlenül kicsi, így bajos vele a festés.
Kb 3 napot bírtam ki vele a körmömön, de szépen látszottak benne a párna nyomok, a hajszál csíkok, bármi, amihez hozzáértem, pedig több mint egy órát vártam vele, mivel  Youtube nézéssel elütöttem az időt, vigyázva arra, hogy ne nyúljak bele.
Ha még egy mini pozitívumot mondani kéne, akkor az az lenne, hogy könnyen eltávolítható, anélkül, hogy befogná a köröm körülötti bőrt vagy körömágyat.
Igazából szerencsére nem bántam meg, hogy ezt a csomagot vettem Szilvinek, remélem, hogy majd hasznát tudja venni, és ő is hasonlóan többségében pozitív dolgokat tud majd mellette felsorakoztatni.
Ti találkoztatok már ezzel a csomaggal, vagy márkával?Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés