Nude smink a rúzsok rúzsával

by - február 06, 2017

Nagyon odavagyok a nude sminkekért, mivel gyönyörűen fel lehet velük frissíteni a fáradt tekintetet is. Kitűnő kiegészítői a hétköznapoknak, amikor valami többre vágyunk a szempillaspirálnál.


Én is képes vagyok lusta lenni, és az esetek nagy százalékában szempillaspirál szemöldökpúder párosával megyek suliba, dolgozni, vagy vásárolni. Azonban ezen most majd igyekszek változtatni, mivel szeretnék fejlődni a sminkelés terén.

A nude smink a legalapvetőbb egy ilyen tanulási folyamatban, így emiatt is ezt, hoztam most nektek.

A Miss Cop Make Up Cosmic francia márka, nude palettáját hívtam segítségül. (ebbe a képbe beleszerettem, már akkor, amikor elkészítettem, de továbbra is imádom.)

Mint, ahogy a neve is utal rá,ez egy nude paletta, a világostól az egészen a feketéig találhatóak meg benne a barna árnyalatai. Volt még hozzá egy applikátor és egy tükör, hogy még kompaktabb legyen az egész szett.


Matt színeket tartalmaz, semmi csillám (hála). A sminkem elkészítése során, több színt is kombináltam az összetettebb végeredményért.


A szemsminket egy kis tussal és szempillaspirállal dobtam fel, mivel középiskolában el nem indultam tusvonal nélkül suliba, és ezt a szokást vissza szeretném csalni a hétköznapjaiban, persze egy kicsit kifinomultabb nőiesebb stílusban, mint akkor.


Az alapozás, korrektor, púder és a pirosító, a korábbiakhoz hasonló módon készült el, csak most a szemsminket készítettem el hamarabb. 
Végezetül jöjjenek az ajkak. Hát emberek, tavaly egész évben a kedvenc rúzsomat kerestem, de nem lett meg az igazi. Nagyon sok olyan rúzst próbáltam, ami közel került ehhez a Nagy rúzs címhez, de mégsem.

És januárban jött egy Avonos csomag A Rúzzsal, Avon True Supreme Nourishing tápláló ajakrúzs "személyében".
Egy rúzs, ami egyenletesen színez, táplál és hidratál! Jojobaolajjal és mézzel táplálva közben ajkainkat. Csodálatos.

Én a Nurturning Nude árnyalatát választottam, de számos más szín között böngészhettek.
A csomagolás, hihetetlenül szép. Nem egy rúzsom van már, ti is tudjátok, de ez a legszebb mind közül. Rose goldos ragyogás és feketével párosítva. Tökéletes. 

Kellemes gyümölcsös illata van, kicsit savanykás meggyes beütéssel. Szépen pigmentált és könnyen kezelhető. Az evés ivás teszten, annyira nem állja meg a helyét, de könnyen javítható és megújítható a szín a nap folyamán, hogyha magunkkal visszük.

Ami miatt nagyon belopta magát a szívembe, az az, hogy az egész rúzs, maga egy tömör gyönyör. Márványos rúzs, rose gold csomagolás, pigmentáltság és ápolás. Jelentem Nagy rúzsom megvagy! Köszönöm Avon
A nagy ömlengés után, jöjjön a kész smink:

Nektek mi a kedvenc hétköznapi sminketek? Próbáltátok már az Avon újdonságát? 


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés