Notino rendelésem

by - január 16, 2017


Ritkán rendelek online dolgokat, de most a Notino oldaláról rendelt csomagomat bontom ki veletek, ebben a bejegyzésben.

Nagyon szeretek unboxing videókat nézni Youtubeon, ezért most egy ehhez hasonló jellegű bejegyzést hoztam nektek, az első Notino rendelésemről.

Korábban, amikor még Iparfüméra néven futottak, nővérem már rendelt tőlük csomagot és nagyon elégedett volt, így én is könnyebben hajlottam egy online rendelés felé. 

A csomag rendelést csütörtökön este adtam le, pénteken dolgozták fel és a hétfői nap folyamán meg is érkezett. Minden szépen becsomagolva, védve a sérülésektől.

Dtangler Professional Hair Brush hajkefe (Gold)

Ez volt a fő célom, mivel már több mint egy hete szemeztem vele, rájöttem, hogy kell nekem. Nagyon szép designos, de persze nem ez fogott meg benne. Sok pozitívat olvastam róla, hogy sűrűn sörtézett, ami könnyed fésülködést biztosít. A korábbi hajkefémnek már leáldoztak, így remélem, ez a Dtangler majd megfelelő utóda lesz.
Az első használatkor kicsit furcsa volt. A sörtéi hajlékonyak, nincsen a végükön kis golyó, ami azt a célt szolgálja, hogy ne csikarja a fejbőrt, de szerencsére ennek ellenére nem tapasztaltam ilyet. Még szokni kell, de jó lesz. 
Nem húzza a hajam, még akkor sem ha vizesen fésültem ki, nem töltődik tőle, úgyhogy eddig jóban vagyunk, majd kiderül, mi lesz a későbbiekben.
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black hosszabbító és dúsító szempillaspirál
Ez  szempillaspirál került még a kosaramba. A L'oreal Miss Hippie szempillaspirálom már elfogyott, így egy régi kedvenchez nyúltam vissza, amit nővérem is jelenleg használ. Korábban is elégedettek voltunk vele, így úgy gondoltam, hogy a következő Miss Hippie szempillaspirálomig ő tökéletes választás lesz.

Freedom Pro Line vízálló szemhéjtus 

A szemhéjtusom sajnos már régi, így megérett a cserére, és a Freedom Pro Line szemhéjtusára esett a választásom. Legjobban az ecset fejének a kialakítása tetszett meg, szép vékony és rugalmas, de majd meglátjuk, hogyan szuperál a későbbiekben. Első próbára nagyon megtetszett, precízen lehet vele festeni és nagyon tartós.


Ti rendeltetek már a Notino oldaláról? Használtátok már az általam rendelt termékek valamelyikét?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés