L'oreal Sunkiss Jelly

by - január 30, 2017

Nyáron ismerkedtem meg a L'oreal Sunkiss Tropical Hajvilágosítóval és most a Jellyt vetettem górcső alá. 

Egy csepp nyár a télben. Így tudnám jellemezni a terméket. Már az első használat után látható volt a hatása, magam sem hittem el, mivel a Sprays változata nem volt ennyire hatásos.
Ismét egy kis színre vágytam a hajamban, mert elkapott megint az ombre láz, de a barátom nem támogatná, hogy festve/szívva legyen megint a hajam, így e mellett a kevésbé drasztikus világosítás mellett döntöttem, de az ombre vonal továbbra is maradt.
Mint, ahogy a képen is látszik, kb. a második színkategóriába esik a hajam első használat után. Nem szárít, könnyen kezelhető és egyszerűen használható. Minden pontosan le van írva, hogy hogyan kell eljárni.
A felvitelhez kettő copfba fogtam a hajam, majd egy sűrű fogú fésűvel belefésültem a tincsekbe. Ezután egy kicsit alufóliába csomagoltam majd kefés hajszárítóval megszárítottam. Csak ámultam bámultam, hogy két diónyi termék hatása is simán látszódott a hajamon.

Fontos, hogy a lépéseket figyelmesen betartsuk, így érthetünk el olyan végeredményt, amit várunk és kerülhetjük el az esetleges kellemetlenségeket.

A sprays társával szemben rengeteg előnyt élvez. Nem csepeg, könnyebben kezelhető és hatásosabbnak bizonyult nálam. Negatívumként azt mondanám, hogy nincs hozzá kesztyű, ami pl egy ekcémás bőr esetén elég kellemetlen tud lenni, de szerintem alapjáraton is. Ennek ellenére nagyon elégedett vagyok vele.
A későbbi használatoknál már nem fóliáztam le, csak felvitel után szépen beleszárítottam a hajamba.
Jöjjön a végeredmény. Az első kép 2. használat után készült,a második kép a 6. használat után készült. A legtöbb alkalommal diónyi mennyiséget, vagy annál egy picivel többet alkalmaztam. Az utolsó alkalommal már éreztem, hogy fogyóban, így nem akartam fél adagot hagyni és nagyobb mennyiségben használtam, amíg teljesen ki nem fogyott a termék. Ti használtátok már valamelyik hajvilágosítót? Mi a véleményetek?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés