Év eleji relaxálás

by - január 02, 2017

Mivel a vizsgaidőszak már javában zajlik, így szükségesnek érzem,azt, hogy kicsit rá is pihenjek az évre. Jóval feszültebb vagyok most, így minden erőmmel azon vagyok, hogy kicsit lazítsak is.

Elkezdtem egy 31 napos jóga kihívást, ami megmozdítja az egész világot. Egy nagyon kedves youtubeos jóga instruktor indította el ezt a kezdeményezést. Korábban már teljesítettem nála egy 30 napos kihívást, így nagyon örültem neki, hogy az idei évemből sem marad ki. 
A tegnapi nap kezdtünk és az instagrammot már elöntötték a #yogarevolution tagek, mivel rengetegen csatlakoztak a kezdeményezéshez. 
Hogyha ti is szívesen csatlakoznátok, akkor itt megtaláljátok Adriene youtube csatornáját, ahol nap mint nap felkerülnek az új videók. Tudok letölteni egy naptárat is, valamint egy hírlevélre is fel tudtok iratkozni, ahol minden nap motiváló üzenetek mellett jelzi, hogy megérkezett az új videó.
Nagyon szeretem mert laza és kedves a stílusa, valamint könnyen követhető és nagyon jó érzés, hogy egy kicsit lazítok, relaxálok egy egy feszültebb időszakomban, mint a mostani.
Karácsonyra kaptam egy smoothie készítőt, a barátom nővérééktől. Nagyon nagyon tetszik már most, és alig várom, hogy még több receptet kipróbáljak.

Andrea (@andi0920) által közzétett fénykép, 

Először két almából és narancsból álló turmixot készítettem kevéske víz hozzáadásával. Rájöttem, hogy majd még tapasztalni kell, a mennyiségeket, de tegnap már rengeteg receptet kinéztem, ahol megvannak az arányok.
Mindenképp ki szeretnék próbálni egy céklásat, egy zöldet valamint egy répásat. Utána majd jöhet szépen sorjában a többi. A sok turmix mellett majd igyekszek több vizet is fogyasztani, ezzel sosem volt baj, de próbálom, majd tudatosabban vezetni a mindennapjaim.
Úgy gondlom, hogy az, hogy több gyümölcsöt, zöldséget fogok fogyasztani majd jobban hozzásegít, ahhoz, hogy energiával teli legyek. Emiatt is örültem annak, hogy smoothie készítőt kaptam, mert kísérletezhetek új ízekkel, és nem csak almát eszek majd minden nap, hanem bármi mást is.
Nektek van bevált smoothie receptetek?
A mozgáson és az étkezésen túl egy kicsit befűztem a mindennapjaimba a pihentető illatokat is, mint pl a levendula.
Keresztanyuméktól egy komoly Avonos csomagot kaptam és már ki is próbáltam belőle egész sok mindent.
A csomag 5 termékből áll. Egy tusfürdő, egy habfürdő, egy csillámos testápoló olaj, párna permet, valamint egy sampon. 

Ezek közül már kipróbáltam mindent, a tusfürdő kivételével. A csillámos testápoló olajat nekiadtam Natinak, mivel nem szeretem a csillámokat, róla meg tudom, hogy igen, így gondoltam sokkal jobban ki fogja használni, mint én tenném. De nézzük a többi terméket.
"Jó éjt" relaxáló permet

Kamilla és levendula illatával segít a könnyed és pihentető alvásért. Szerencsére nem erős, fojtó az illata, hanem kellemes és lágy. A párnára vagy a levegőbe kell fújni vele elalvás előtt és jöhet is a pihentető szunyókálás. Én még sosem használtam ilyet, de nagyon megtetszett.
Habfürdő 

Ez a habfürdők habfürdője. Orgonaillattal kényezteti az embert miközben a hatalmas habokban elmerül. Itthon kicsit megnyomtam a vízszámlát és amikor tudtam pancsoltam, mert annyira imádok relaxálni, kikapcsolni a habok között. És ez a habfürdő igazán a társam benne, mivel amikor már engedem le a vizet, még akkor is szép habos marad minden. 
Az illata is nagyon kellemes. A kiszerelése hihetetlenül nagy, viszont, ami nem tetszett benne az az adagolása, mivel önteni kell, mint valami öblítőt, így annyira nem lehet szabályozni, hogy mennyit is szeretne belőle az ember.
Hajdúsító sampon 

A nyár illata. Elsőként ez jutott az eszembe, amikor megszagoltam a sampont. Mutattam apumnak is, hogy szagold meg milyen jó sárgadinnye illata van.. A reakció " és ez jó?" fintorral az arcán. Majd eszembe jutott, hogy nem szereti a sárgadinnyét... De a barátomnak megmutattam, neki is nagyon tetszett, így megörültem, hogy bátran használhatom majd mellette. 
A kollagénnel erősebbnek és dúsabbnak láttatja a vékony szálú lelapuló hajat, ami nekem különösen jó, mivel az előbb említett minkét tulajdonság igaz a hajamra. 
A hajmosás után kellemes sárgadinnye illat szállingózik ki a fürdőszobából, egyszerűen elvarázsolt, imádom.
4 napig ki tudtam vele húzni a hajmosást, így elégedett vagyok vele, de majd meglátjuk a későbbiekben hogy szuperál. 
Nektek milyen pihentető tevékenységeitek vannak? Hogy szoktatok relaxálni?Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés