Ápoltság tetőtől talpig

by - január 05, 2017


A hidratált bőr titka a sok folyadék, legfőképpen víz fogyasztása. Emellett fogyaszthatunk további bőrfiatalító, bőrkarbantartó vitamindús turmixokat is, amik elősegítik a bőrünk fitten tartását. Egy gondosan megválasztott testápoló is segíthet ebben a folyamatban.

Most ismét egy Avon termékkel érkezek, a karácsony során sikerült sokat bezsebelni belőlük. Az Avon Care testápolója is köztük volt, ami egy olyan multifunkciós krém, amely megfelelő kéz, arc és testápoló egyben. Finom állagának köszönhetően könnyen felszívódik és nem hagy maga után ragadós érzetet. 
Korábban már használtam ilyen testápolót, csak az aloe vera, shea vaj és E vitamminnal dúsított változatát . A végtelenségig kitart. Minden este, amikor szükségesnek gondolom, bekenem vele a kezem, lábam és máris úgy érzem többet tettem a bőröm hidratáltságáért. 
Most jelenleg ezt a Csipkebogyós többfunkciós változatát használom. Nagyon finom az illata, nem tudom kitalálni, hogy mire emlékeztet, de ezt az illatot korábban már valami máshoz kötöttem. A krém maga egy kicsit rózsaszínes árnyalatú, vizesebb állagú, egyáltalán nem zsíros.
Nagyon kellemesen hidratál, kondicionál és táplálja a száraz bőrt, ami nálam különösen fontos minden időszakban, de így télen kifejezetten. Gyorsan felszívódik miközben puhává és simává varázsolja a bőrt és segíti helyreállítani a természetes ragyogását. A korábban említett aloe verás változatát is nagyon szerettem és úgy tűnik, vele is jóban leszünk.

Te próbáltad már az Avon Care termékeit? Melyik a kedvenced?Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés