Wellness otthon

by - december 01, 2016

Itt a hideg, a borúsabb idők, számomra és sok egyetemista számára egy feszültebb időszak jön a félév végével. Így most igazán szükség van egy kis otthoni wellnesre. 

A Targer Sales Group támogatásával kaptam a következő termékeket, amik hozzájárulnak a kikapcsolódásomhoz. 
 t: by tetesept termékeivel kapcsolok ki mostanában. Már csak 3 hét van a suliból a feszültség a tetőfokára hág, zárthelyi dolgozatok, beadandók hegye tornyosul elém.. és utána még ott lesznek a vizsgák is. Igazán szükségem van egy kis kényeztetésre.
Imádok fürdeni és most a fürdés és kikapcsolódás tökéletes kellékeit kaptam meg: habfürdő és fürdősó párosában.
t: by tetesept „Érzékiség” habfürdő

A habfürdő címkéjén olvasható : "Add át magad a szenvedélyes érzelmeknek és engedj az érzékek csábításának!  Éld meg az értékes pillanatokat, ami csak a Tiéd, és hagyd, hogy az álmaid vezessenek! A simogató, kényeztető hab és a csábító gyümölcsös illat ápolja és feltölti a testet és a lelket, és teszi teljessé a fürdés élményét. A gránátalma és a fekete berkenye együttese garantálja a kellemes intenzív illatot, a formulának köszönhetően pedig nagyon sokáig élvezheted a lágy habok kényeztető és pihentető simogatását a bőrödön."
Az illata valami isteni, gyerekkorom bolero italporjának illatára hasonlít.A  színe valami brutálisan piros, és a habja gyönyörű, nagyon tartós. Tényleg élvezet vele a fürdőzés, kellemes érzetet hagy maga után, és nem túl tömény az illata a bőrünkön. Régóta szeretnék már habfürdőt venni, így különösen örültem a lehetőségnek, hogy kipróbálhattam ezt a terméket, és bekerült egy habfürdő a tusfürdőim rengetegébe. 

Kiszerelés: 400 ml
Elérhetőség: Rossmann, TakemeShop.hu
Ajánlott fogyasztói ár: 1599 Ft
Kaptam még egy mini kiszerelést is, ami egy lime és gyömbér kényeztető tusfürdőt tartalmaz. Az illata a lime miatt nekem kicsit erősebb, fűszeresebb. Régen volt egy ehhez hasonló illatú termékcsaládom, de az sem volt túlzottan a kedvencem, így sajnos most ez sem. Viszont az illata ellenére, kellemes csalódás ért, azzal kapcsolatban, hogy mennyire pihe-puha selymes érzetet hagy maga után.
És most jöjjenek a fürdősók

Nagyon nagy fürdősó rajongók vagyunk a barátommal és rengeteg fürdősót elhasználtunk már az évek során. Az All About Beauty termékeit használtuk eddig: Fruity, Sea Minerals, Honey illatokban. Most a t: by tetesept fürdősóival is megismerkedtünk.

t: by tetesept „Egy adag szerencse” fürdősó
Kiszerelés: 60g
Elérhetőség: Rossmann, TakemeShop.hu
Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft
t: by tetesept „Egy adag szeretet” fürdősó
Kiszerelés: 60g
Elérhetőség: Rossmann, TakemeShop.hu
Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft
A korábban általunk használt fürdősóktól eltérően ezek jóval finomabb szemű termékek. Nagyon könnyen oldódnak, kellemes illattal töltik el a fürdőszobát. Ténylegesen kikapcsolnak és megnyugtatnak a feszültebb időszakban, így remélem Egy adag szerencsével gazdagodva a fürdőzés során, sikeresen teljesítek majd minden kihívást, ami az elkövetkezendő hetekben vár rám.
Ti ismeritek ezeket a termékeket? Minek a segítségével kapcsolódtok ki a feszültebb időszakokban?
Hatalmas köszönettel fordulok ismét a Target Sales Group Kft-hez, hogy ismét új termékeket hozhattam nektek.


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés