T/Gel Sampon

by - december 15, 2016

Fegyver a korpa ellen.

Nem egyszerű ez a küzdelem. Hol a korpa, hol a zsírosság, hol pedig a zsíros korpa ellen küzdök. Nem egyszerű az élet problémás hajjal, de igyekszek küzdeni vele. Sokszor írtam már nektek Hajbaj postot, így tudhatjátok, hogy ezekkel küzdök.
Jelenleg a Neutrogena T-Gel samponjával küzdök a korpa ellen. Az, hogy eltávolítja a korpát az első használat után nálam megbukott. Igazából erősebb lett a korpám, nemhogy eltűnt volna. Egy mély tisztító samponnál olvastam, hogy az elején felerősíti a problémát és utána küzdi le, így ennél is ezzel nyugtattam magam. 
A sampon illata igen erős, gyógynövény jellegű. A színe a képen is látható aranybarna, ami számomra meglepő volt, mert azt hittem, hogy az a flakon színe.

A harcomban továbbra is kiegészítő elem a kókuszolaj, amit minden hajmosás előtt belemasszírozok a fejbőrömbe. Ezzel a módszerrel már kihúzom 3 napig is hajmosás nélkül, ami számomra nagy siker.
Hajmosás után pedig szigorúan dörzsölés nélkül betekerem a hajam egy törülközőbe, várok hogy szikkadjon egy kicsit, majd mikor már félig száraz, hajszárítóval megszárítom. Ott is igyekszek alacsonyabb fokozatot választani, valamint a hűvösebb levegő funkciót alkalmazni.

Nektek milyen küzdelmetek van a hajatokkal kapcsolatban? Milyen módszerek váltak be?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés