Minden nőnek meg kell tanulnia elfogadni önmagát

by - december 06, 2016

A Nőiesség ma sorozat folytatásában, most Ingridet a Beauty Army bloggerét ismerhetitek meg a válaszai kapcsán. Ingridet már régebb óta követem, mivel nagyon tetszik a stílusa. Az ahogy ír, ahogy készíti a képeket és maga a blognak a designja nagyon szép és letisztult. Egy élmény nála járni. Ismerjétek meg Ti is.

Mit szeretsz magadban külsőleg és belsőleg?
Úgy gondolom minden nőnek meg kell tanulnia elfogadni önmagát, meg kell találnunk a bennük lakozó szépséget. Nem a hibákat kell keresni, hiszen senki sem tökéletes. Személy szerint nagyon szeretem a szemem, a hajam és a mosolyomat. 
Belső tulajdonság, amit szeretek magamban?
Azt hiszem a kitartásom. Ha valamit a fejembe veszek és azt igazán akarom, akkor addig küzdök, amíg el nem érem. A másik az őszinteségem, dacára, hogy sokszor bajba tud keverni. :D

Mi az ami, a nőiességet jelenti számodra?
Emlékszem, kislány koromban mindig a mamán magassarkúiban tipegtem és a rúzsaival festettem ki az egész arcom... :D Elsőre talán ezek a külső jegyek jutnak eszembe a nőiesség hallatán, de ennél sokkal többről van szó. Egy nő szakadt farmerban és pólóban épp oly' bájos vagy épp szexi, mint egy kis feketében. Nem a külső jegyek határoznak meg, hanem a kisugárzásunk, a személyiségünk és a magabiztosságunk.
 Mivel motiválod magad, céljaid eléréséhez a mindennapokban?
A társadalom sajnos hajlamos másokra irigykedni, ahelyett, hogy a sikereiből inkább inspirálódna. Mások sikere engem arra motivál, hogy ne adjam fel, csináljam tovább és a kitartó munka meghozza majd a gyümölcsét. Sokszor elképzelem, hogy már elértem a célom, ugyanakkor az apró, kisebb sikereket is értékelnem. A kis lépte
kről sem szabad megfeledkezni, hiszen az apró örömök visznek minket tovább.


Bevált és megszokott szépségápolási szerek? 
A blogom elsősorban a tudatos szépségápolással foglalkozik, éppen ezért nem szeretnék pusztán egy vagy két terméket kiemelni. Számtalan kedvencem van, a kíváncsiságom miatt sokszor a bevált termékeimet is valami új váltja le. A jó szépségápolási szer megtalálásának a nyitja az INCI-ben, vagyis az összetevőlistában rejlik. Ha megtanuljuk elemezni a krémeket, figyelünk arra mi az, ami irritálja és mi az, ami ápolja a bőrünket, sokkal könnyebben találunk megfelelő kencét. De ha valamit mindenképp ki kell emeljek, azok a 100%-os növényi olajok. Minden bőrtípusra és bőrproblémára létezik egy igazán jó növényi olaj. :)

Milyen szépségápolási praktikákat tanultál édesanyádtól? 
Furcsa mód, ez nálunk épp fordítva van, én adok szépségápolási tanácsot anyukámnak. :) Ilyen szempontbon teljes ellentétek vagyunk. Nekem rengeteg kencém van, míg neki jobb esetben egy nappali kréme. Hétköznapokon én mindig viselek sminket, anyukám még csak szempillaspirált sem használ. Ugyanakkor épp az ő természetes szépsége az, ami egyensúlyban tart engem is és tudom, hogy smink nélkül is szép vagyok.


+1 Jó tanácsok egy kezdő blogernek/ vloggernek?
Szerintem nagyon fontos, hogy arról írj, amit igazán szeretsz és érdekel. Ha már megvan a fő téma majd szép sorba jönnek az olvasók, de nem szabad elkeseredni, ha nem kapsz azonnal visszajelzést. Sokszor én is hajlamos vagyok elszomorodni, mert egy-egy poszt nem olyan népszerű vagy mert nincs annyi követőm Facebookon... De már rájöttem, hogy ez felesleges időpocsékolás. Az energiámat inkább másba fektetem, igyekszem fejlődni és tanulni. Ez nagyon fontos, mert az olvasó mindig új tartalomra vágyik. Nem szabad másokkal foglalkozni! A saját utad járd, mások sikerei inspiráljanak és erőt adjanak ahhoz, hogy bármit elérhetsz, amit szeretnél. Saját magadat add, legyél egyedi és őszinte. Mert ezek a legfontosabbak!
Köszönjük Ingrid a kitöltést, érdeklődve olvastuk a válaszaid.
Ismerjétek meg Ti is a Beauty Army blogot!
Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés