Kylie Lipkit Replika

by - december 01, 2016

Már régóta szemezgetek a Kylie Jenner kozmetikumokkal, mivel már a csapból is ez folyik. Az eredeti termékek számomra drágák, így az aliexpressről rendeltem replikákat, és most ezeket mutatom be nektek.

Három színben rendeltem meg a terméket, ami 3 matt folyékony rúzst és hozzájuk illő ajakceruzát tartalmaz. 8.88 USD fizettem érte, ami akkor 2528 Ft-ot jelentett. 10.23-án adtam le a rendelésem és 11.25-én érkezett meg. A tracking alapján 11.03-án már az országban volt, de a karácsony közeledtével a hazai posta eléggé leterhelt, így emiatt kellett tovább várnom a szépségekre. 
Az általam választott színek: Mary Jo K, Candy K és a szülinapi készletből a Leo volt.


Mary Jo K

A dobozt imádom, gyönyörű ez a design. Letisztult és egyedi, ha valaki meglátja, már rögtön tudja, hogy milyen termékről van szó. Beleég az ember emlékezetébe. A rúzs is nagyon stílusos és a ceruza mellé elegáns designt képvisel.
A piros kicsit narancsosabb árnyalat ez a szín. Tökéletesen fed, szépen felül az ajkakra, nem nehezíti el azokat. Könnyen mattul és igazán tartós. Enni, inni lehet vele, azonban egy idő után már kopik, így a frissítés céljából mindig legyen nálatok  a páros.

Végre egy normális applikátor. Nagyon könnyen lehet vele dolgozni. Szépen precízen viszi fel a terméket és egyenletes fedést biztosít.
A ceruza hegyezhető, nem tekerős, amit kicsit sajnálok. De szerencsére odafigyeléssel, könnyen hegyezhető. Maga a termék egyszerűen felvihető, puha, kenhető, de nem kúszik el a szájon. 
Tetszik nagyon a termékpáros, csak egy kicsit még barátkoznom kell vele, mivel jobban szeretem a kékesebb árnyalatba nyúló rúzsokat, mint a narancsosabb vonalat. A karácsonyi sminkem tökéletes kiegészítője lesz.
Candy K
A doboztól egy kicsit megijedtem, mert jóval világosabb, babarózsaszínű a design és azt hittem a termék is olyan lesz, de megnyugodtam, mikor kivettem belőle a rúzst és a ceruzát. Először ezt a színt próbáltam ki, és elsőre elnyerte a tetszésem.

Egy kicsit lilásabb árnyalatot ad az ajkaimon, de elégedett voltam vele. Gyorsan mattul, nem szárítja az ajkaimat. Enni inni lehet vele, viszont óvatosan, mert a meleg tea nem a barátja és azzal könnyen kopik. Eltávolítani egy kis kókuszolajjal szoktam és játszi könnyedséggel lejön.
Az applikátor itt is tökéletes, a ceruza kicsit hamar kopik, két használat után már ilyen kicsi, de egy hegyezés majd segít rajta.
Leo

Ez volt az a szín, amit a legizgatottabban vártam. Ez A Szín. Beleszerettem. Sötét, vad, de piros és tökéletes. Egy szilveszteri smink során biztosan el tudom képzelni. Ettem vele sült krumplit és fasítrot, ittam vele forró teát, hideg teát és egy minimális mértékben kopott meg. A barátomnak simán lenyomok az arcára egy puszit, anélkül, hogy nyomot hagyna.
Jöjjenek a színek swatcholva. A bal oldali az a rúzs, a jobb a ceruzák. A Mary Jo K és a Candy K került fel leghamarabb majd a Leo utolsóként. Leteszteltem, hogyha végighúzom rajtuk a kezem, milyen végeredményt kapok.
 

Jól látható, hogy a ceruzák elmosódtak, viszont a rúzsoknál csak a frissen felvitt Leo mászott el érthető módon, mivel még ideje sem volt lemattulni.
Nagyon elégedett vagyok ezekkel a termékekkel, hiába csak másolatok szerintem megteszik, amit egy matt rúzsnak meg kell tenniük. Nem tapasztaltam negatív dolgokat velük. Allergiás reakció sincs, így bátran fogom hordani őket a hétköznapokon is.
A későbbiekben még tuti szerzek be színeket, főleg a nude barna árnyalatokkal kacérkodok most.

Nektek melyik árnyalat tetszik a legjobban?Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés