Kuka vagy mégsem?!

by - december 08, 2016

Van mikor mellé nyúl az ember. Nem válik be egy sampon, nem hatékony egy dezodor. Nem tetszik egy körömlakkszín a készletben.. elfogyott egy szempillaspirál. Kérdés kuka vagy mégsem?!


Samponok százával hadakoztam már a hajammal és rengeteg olyan volt, amit inkább nem használtam el, mert csak rontott a helyzeten. Ilyenkor jön az a pillanat, hogy vakargatom a fejem, mivel kár lenne egy néhány alkalommal használt sampont kidobni. 
Ilyenkor jön mindig az isteni szikra, hogy felhasználjam valahol máshol a háztartásban. 
Csaptakarítás, mosogatás, autómosás.. a képzelet szab csak határt, mire használható fel egy be nem vált sampon.

Október elején váltottam a Rexona stiftes dezodorjára és bizony a többi termék feleslegessé vált. A Fa deo már kifogyott, így azt kidobtam. Viszont mit kezdjek a többi fújós társával??
Hmmm ismét jött a fejtörés és azt követően az isteni szikra. Bizony nem csak nekünk lehet jó illatunk, de a körülöttünk lévő környezetnek is. Egy egy szellőztetés után befújok a lakásba valamelyik illattal és máris frissebb idebent a levegő.
Természetesen a mosdóban is ugyanúgy alkalmazható, mintha csak egy illatosító sprayt használnánk.

Ha elfogyott a kedvenc szempillaspirálunk, akkor újrahasznosíthatjuk keféjét. Hogyha nincs az ecsetkészletünkben a szemöldök fésülésére alkalmazható ecset, akkor meg is van a megoldás.
Egy kifogyott szempillaspirál keféjét könnyedén alkalmazhatjuk erre a célra, és már is tökéletes szemöldököt varázsolhatunk segítségével egy szemöldökigazítás során.
Nekem nagyon bevált ez a mesterhármas a szemöldökigazítási rutinom során. Ti hogy formázzátok a szemöldökötöket? 

Van, hogy előfordul, hogy olyan színek kerülnek a körömlakk készletünkben, amiket nem szeretünk, de nincs szívünk kidobni sem. Ekkor jöhet az az opció, hogy körbekérdezünk az ismerőseink között és biztos gazdára találnak a ki nem használt darabok.
Ti mit csináltok azokkal a darabokkal, amik nem váltak be?Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés