2016 top 10 terméke

by - december 26, 2016


Az év számomra nagyban megváltozott a blog indulásával. Fényévekkel több terméket ismertem meg, próbáltam ki és szerettem meg. Támogatókat kerestünk, kerestek meg, így még szélesebb lett ez a skála, amiről most 10 kedvencet hoztam el nektek. 

Az első három az a termék, ami tényleg mindent vitt nálam az évben, a többi már nem sorrendben van, hanem inkább márkánként csoportosítva, mert azoknál nem igazán tudtam dönteni.
TOP 1 Rexona Stress Control izzadásgátló
Az életmentőm, a legjobban bevált darabom, a Rexona Stress Control Stiftes dezodorja volt. Sajnos hajlamos vagyok az izzadásra, hogyha stresszelek, de októberben megtaláltam a megmentő fegyverem ez ellen a probléma ellen. Ennél hatékonyabb izzadásgátlóval még nem találkoztam és nagyon örültem, hogy rátaláltam az évben.

TOP 2 Avon Agyagos arcpakolás
Tesztelésre választottam az agyagos arcpakolást és szerelembe estem. Azóta már beszereztem egy utánpótlást is belőle, amit nővéremmel közösen használunk itthon, és nagyon imádjuk. Mindig vicces használat közben, így jókat nevetünk egymáson, de a hatása sem elhanyagolható. Pihe puha és feszes lesz a bőrünk tőle, még a homlokráncomban is tapasztaltam javulást használatakor. Remélem sokáig rendelhető lesz, mivel sokszor újra akarom még venni, kötelező darab lesz a fürdőszobapolcomon.

TOP 3 L'oreal True match alapozó
Korábban nem igazán használtam alapozót, de a Glamour napok során beszereztem életem első komolyabb alapozóját. Nagyon szeretem, kellemes az illata, szépen fed, könnyen felvihető kézzel, ecsettel vagy akár smink szivaccsal is. Tartós és szépen illeszkedik a bőrömhöz, anélkül, hogy elnehezítené és fényesítené azt. Tökéletes választás volt, úgy érzem.

TOP 4 L'oreal Miss Hippie szempillaspirál
Wooow hatás. A nyáron vettem meg belőle az első kiszerelést, de úgy érzem még szétnézem a L'oreal háza táján, hogyha szempillaspirálra lesz szükségem. Nagyon imádon, hatalmas pillákat tudok vele varázsolni és sokáig tart, mivel még csak mostanában kezdem észlelni, hogy fogyogat. Tökéletes fekete, nem pereg, nem kenődik és könnyen eltávolítható sminklemosás során. 

TOP5 L'oreal Hajvilágosító spray/gél
Valahogy nem tudom elengedni az ombre stílust, korábban festve volt a hajam, de most nem akartam ennyire drasztikus változást, így a L'oreal hajvilágosítóihoz fordultam. A sprayről már írtam nektek, a gélt még jelenleg is használom, de közeledek a vágyott szín felé, így januárban majd beszámolok a hatásáról. 

TOP 6 Catrice All matte púder, korrektor 
A Catrice márkával nem most próbálkoztam először, már rúzsokat szereztem be tőlük, de a púderük az, amivel igazán belopták magukat a szívembe. Nagyon elégedett vagyok vele, tényleg szépen matt marad az arcom használata után és nem lesz szoborhatású a végeredmény. 
A korrektortól először kicsit féltem , hogy jó lesz-e a szín, nem-e lesz túl világos, de szerencsére nem. Szépen elfedi a karikáimat és tartósan elfedik azokat. Szerencsére mostanában nincsenek bőrhibáim, de ha akad egy két pati, akkor azzal is könnyedén felveszi a harcot.

Top 7 t by tetesept habfürdő
A kikapcsolódás biztosítója. Tökéletes az illata, érdekes, hogy sűrű piros színének köszönhetően megszínezi a vizet. Kellemessé teszi a fürdőzés élményét, nagyon finom az illata, jól habzik és tartósan marad a hab egy hosszas kikapcsolódás során is.

TOP 8 Ecsetkészlet az Ebayről
A legjobbak közé sorolnám, szülinapomra kaptam apáéktól. Pihe-puha, tökéletes, nem pereg és minden igényemet kielégíti. Van benne rengeteg ecset és még nem is használtam ki teljesen. Várom, hogy új kihívásokat állítsak majd eléjük a következő évben.

TOP 9 Max Factor szemöldökceruza
A Max Factor Roadshowján találkoztam először ezzel a szemöldökceruzával, ami A SZEMÖLDÖKCERUZA számomra. A nyári időszakban használtam főleg, mivel akkor világosabb a hajam. Imádom. Könnyen használható, nem kenődik el és tökéletesen passzol hozzám.

TOP 10 A mindenség
kallos keratinos hajpakolása. A hajam megmentője. A hajam növelője. A legek legje. Úgy érzem ennél többet nem tudnék róla mondani. 
Nektek milyen kedvenc termékeitek voltak az évben?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés