Vintage World Debrecen

by - november 24, 2016

Egy hónap van karácsonyig. Ahhoz, hogy egy kicsit hangulatba kerüljünk, elmentünk a barátommal a Vintage World Cafe & Shopba Debrecenben, ahol már régóta karácsonyi lázban égnek.

Az igazat megvallva engem ki lehet kergetni a világból azzal, hogyha karácsonyi énekek szólnak, vagy karácsonyi díszítések, ajándékok, akciók vannak valahol, hónapokkal karácsony előtt. 

Ennek az érzésnek a leküzdésére egy tökéletes alkalom volt a Vintage Worldbe látogatás, és jelentem jó úton járok. Most, hogy már csak egy hónap van karácsonyig, jó volt egy kicsit hangulatba kerülni.
Mikor beléptünk karácsony illat fogadott. Olyan volt, mintha az otthon melegébe léptünk volna be a szeles időből. Karácsonyi díszek, zene  és illat. Elvarázsolt teljesen. Boldogsággal töltött el ott lenni.
Csodálatos kis hely, mintha egy hatalmas ékszerdoboz lenne. Nyár óta szemezgetek vele, hogy szeretnék eljutni, de most végre eljött a pillanat. És tényleg igaz rá, hogy ez a harmónia szigete.
Ínycsiklandozó sütik, friss üdítők, illatos kávék, hangulatos táblák és díszek, amik teljessé teszik a harmónia képét.


Egy gyönyörű rózsadobozzal gazdagodtam a karácsonyi hangulat mellett, amit sokáig csodálhatok, mivel polifoam virágokból készült. El is nyerte a helyét, az éjjeli szekrényünkön. Egyszerűen imádom.

A képekért hatalmas köszönet a VDPhotographynak!
Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés