Lookbook őszi napsütésben

by - november 07, 2016

Szeptemberi gyerekként szeretem az őszt. És nem csak azért, mert ekkor van a szülinapom. Imádom az őszi napsütést, a színesbe borult faleveleket és a pocsolyák víztükrét, mikor egy egy nagyobb eső után kisüt a nap. Egy ilyen napon keltünk útra és csináltunk pár igazán jól sikerült képet a barátommal, amit most egy lookbook formájában elhoztam nektek.


Egy lazább, de mégis nőies összeállítást válogattam össze. A tavaly vásárolt ballon kabátomat kombináltam, egy farmerral, fekete bakanccsal és a kedvenc tégla színű sálammal. 


A sminkemet is igyekeztem az őszhöz hangolni. A szememre csak egy kis tust tettem, szempillaspirállal kereteztem, majd hogy teljes legyen a kép a szemöldökömet is kifestettem. A végeredményt pedig kedvenc Essence rúzsommal dobtam fel.

Mivel igen jó idő volt, így alkalmam nyílt arra is, hogy a kabátot levegyem és így is készítsünk pár képet. Korábban sosem hordtam pirosat, bordót, de a barátom hatására ez megváltozott. Imádom a piros rúzsokat, a bordó körömlakkokat és most már a ruhatárban is megjelentek ezek a színek.

Kabát: Stradivarius kb.8000 Ft
Sál: Mihálynapi vásár 1000 Ft 2db
Nadrág: H&M 3490 Ft
Bakancs: Deichman 8990 Ft
Felső:  H&M 2990 Ft 2db (a párja szürke)

Ing: Metrofive 
(régebbi darab így nem tudom az árát) 
A képekért hatalmas köszönet a VD Photographynak!


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés