Körömlakk mánia | készletfrissítés

by - november 03, 2016


Korábban tettem nektek egy vallomást, miszerint körömlakk mániás vagyok. Ez az mánia egy kicsit csillapodott, lehet azért, mert átterelődött a rúzsok világába, de így sem maradok újdonságok nélkül a lakkok terén sem.

Crystal Nails LongLasting körömlakk

A barátom választotta ezt a színt, és nem csalódtam benne, van érzéke a dolgokhoz. Gyönyörű szőlő bordó színével, szuper jól fed és tartós, még nagyobb igénybevétel esetén is. Teljes mértékben elégedett vagyok vele és bárki számára szívesen ajánlom.
Avon Magic Effects
Az Avon Magic Effects lakkjait ajándékba kaptam szülinapomra. Egy kicsit ünnepi, már már karácsonyi érzést keltenek bennem. A lilát még nem próbáltam, nem igazán passzol a mindennapjaimba. Az ezüstöt már igen. Apró kis szálak vannak benne, és ezek adják a csillámos hatást. Egy hétig simán bírja, lepattogás nélkül. Leszedni rémálom, én így egy reszelőt hívtam segítségül a nagy küzdelemre.


Lovely Nude
A nude árnyalatokat nagyon szeretem. Ápol és eltakar. Sajnos nem túl szépek a körmeim, egy sérülés miatt az egyik "felszaladt", így a körömágyam egy része fehér színben pompázik, így igyekszem elfedni. Ez a lakk tökéletes, mivel szépen fed, és természetes, ápolt hatást ad körmeimnek. Szintén nagyon tartós. 1-1,5 hetet simán kibír, ami egy körömlakktól szerintem tökéletes.


Gél lakkok
Mostanában nincs időm lakkozgatni, így ezt azzal játszom ki, hogy egyszer szánok rá, és sok időt 3 hetente. Bizony végre elértem, azt, hogy 3 hetet simán kibírjon a géllakozásom. Tovább is tartana, de olyankor már a lenövés elég csúnya, és a körömre is ráfér a formázás, így 3 hét után ülök le és gondolom újra az egészet. Legutóbb egy kocka formát választottam és egy nude színezetű gélt. Imádtam.

Miután lenőtt a nude, és átmenetként egy kis sima körömlakkot használtam, jöhetett az újdonság. Diamond Nails formájában.


Barátnőmtől, Tünditől kaptam szülinapomra ezt a mesés árnyalatot. A képen már egy hetes állapotában látszik a lakk, de semmi baja. Nem levegősödött be, nem sérült, nem pattant fel, semmi probléma vele. A formát a kockából kicsit a mandula irányába próbáltam vinni, de csak ennyit tudtam belőle kihozni. A lakkot egyszerűen imádom, nagyon én vagyok és tökéletesen menni fog minden vörös rúzsomhoz :) 

Ti melyik lakkot részesítitek előnyben? A gélt vagy a hagyományos körömlakkot? Melyik a szezonális kedvencetek a színek forgatagában?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés