Ismét hajbaj

by - november 21, 2016


Emberek...., megint itt járunk...

Kétségbeesetten állok reggel a tükör előtt, amikor második napos a hajam. Korpa és zsír köszön vissza már ilyen korán.. 2. nap. Katasztrófa. Legszívesebben sírni tudnék, bár tudom az nem segít.
Stressz, étkezés, ekcéma, hideg, meleg, sapka, pára, szárazság.
Ezek mind mind kiváltó okai lehetnek, de most ismét felhúzom a boxkesztyűt és harcolok, nem adom fel.
Középiskolás korom óta nagy küzdelem az nekem, hogy rendben tartsam a hajam. Elrontottam, mert volt, hogy napi szinten hajat mostam, majd kétnaponta. Majd most nyáron és az őszi időszakban végre elértem, hogy elég legyen a heti 2 hajmosás.
És most ismét ott járok, hogy két naponta hajat kell mosnom, mert katasztrófa. 
Imádom a hajam, de sokszor tanácstalanul állok a tükör előtt, hogy most mégis mit csináljak?!?!?!!
Az egész most akkor kezdődött, mikor kétszer nem a megszokott samponommal mostam hajat otthon és kiszárította a fejbőröm és a hajszálaimat egyaránt.
Szép hosszú és természetes hajam van. És most ismét beteg a fejbőröm. Nem tudom mi a tényleges oka, de harcolok, mindaddig még végre elérem, hogy csillogó szempár nézzen rám vissza a tükörből, aki elmondhatja, látod sikerült, leszámoltunk a hajbajjal.
Fegyvereim a küzdelemben:
Neutrogena T/Gel Fort Korpásodás elleni sampon, azért esett rá a választásom, mert rengetegen dicsértétek Krémmánián így reménykedek, hogy tényleg egy kis csodaszer.
Ami első ránézésre nagyon tetszett, az a csomagolás. Szeretem az ilyen kupakokat. Az illata az, ami kissé erős, de mivel kúra szerűen fogom használni, így nem leszünk vele rosszban. A színe az hihetetlen, azt hittem, hogy a flakon ilyen barnás, de nem.

 Kókuszolaj: A természetes anyagokkal való küzdelem is a lehetőségeim között van, így a nagy mennyiségben vásárolt kókuszolajam, itt is nagy segítségem lehet.


Ezek mellett továbbra is kitartok a kedvenc hajpakolásom mellett, ami nem más mint a Kallos Keratinos hajpakolása. De használom még a Syoss keratinos samponját és Renew 7 balzsamot is időközönként.
Nektek milyen bevált szereitek vannak hasonló küzdelmek között? Mit tanácsolnátok?


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés