Garnier Pure 3in1 vélemény

by - november 14, 2016


 Egy termék, amit nagyon nem tudok dicsérni.. sajnos számomra egy katasztrófa. 

Nővéremmel pályáztunk a Garnier játékára és bekerültünk az 500 szerencsés közé, aki kipróbálhatta a Garnier újdonságát a Pure 3in1 arctisztító, arcmaszk, arcradírt. Sajnos csak addig gondoltam szerencsésnek magam, amíg megnyertem... aztán jött a kipróbálás.
Alapjáraton nincs nagyon problémás arcbőröm. Miteszerek vannak, néha egy egy pati. De se nem túl zsíros, se nem túl száraz. Mostanában az Avon agyagos arcmaszkját használom, amiért odavagyok. Aztán jött ez a termék...és továbbra is az Avonos a kedvencem.
Első tapasztalatok. Igazából arcmaszkként próbáltam ki, és osztottam meg veletek instagrammon is ezt a folyamatot. Nem hagytam tovább fent mint 3 perc, mivel egy elég sűrű és erős krémről beszélünk. 

Első alkalommal nem tapasztaltam semmi extrát. Lemosni nagyon nehéz volt, és küzdöttem vele. Picit kipirosodott a bőröm, de pár perc szellőzés után el is múlt.
Majd jött a második alkalom. Ismét maszkként használtam. A lemosással ismét küzdöttem, de az, amit eredményül kaptam megijesztett. Nővérem is mondta, hogy olyan érzése volt, mintha lehúztak volna egy réteg bőrt az arcáról, miután használta. Én akkor még nem érettem, hogy mi a baj, mivel elsőnek jó tapasztalataim voltak. 

Ami engem is aggasztott második használat után, az az, hogy apró kis pöttyök jelentek meg a szemem környékén és irritálttá  vált a bőröm ezeken a részeken.. A pöttyök még maradtak 2-3 napig az arcomon és utána szerencsére elmúltak.

Sosem fogok többet ilyen krémet használni. És óva intek mindenkit, akinek érzékenyebb a arcbőre (mint most kiderült, nekem is), hogy használja ezt a krémet.

Örültem a lehetőségnek, hogy kipróbálhattam, de így már nem olyan édes az öröm, mint az elején, amikor megkaptam az emailt a kipróbálás lehetőségéről.Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés