Alapos alap

by - november 17, 2016

Az októberi Glamour napokon szereztem be a L'oreal True Match alapozóját és a napokban beújítottam egy Catrice All Matt púderre is és most elhoztam őket, hogy bemutassam használat közben.

Az alapozó kiválóan illeszkedik a bőr textúrájához és a hibátlanul elfedi az apró tökéletlenségeket, miközben nem tömíti el a pólusokat. A táplálást pedig a hozzáadott B és, E-vitamin, valamint a glicerin biztosítja. Olajmentes, parfümmentes.
A True Match alapozók széles színválasztékban sorakoznak drogériák és hipermarketek polcain, így megtalálhatjátok a  bőrtónusotoknak legmegfelelőbb árnyalatot. Nemcsak a világostól a sötétig, hanem a melegtől egészen a hideg árnyalatokig keresgélhettek. 
Én nagyon szeretem, szépen, természetesen fed, nem ül bele az apróbb ráncokba sem és kellemes az illata is. Felvihetitek kézzel, ecsettel, szivaccsal mindenhogy szép fedést érhettek el.
Most jöjjön a Catrice púder. Nagyon kellemes textúrájú termék. Nagyon könnyen eldolgozható és hosszan tartó matt hatást biztosít a bőrünknek.
Én főleg ecsettel szoktam felvinni és nagyon elégedett vagyok vele. Nem pereg, nem ül bele a ráncokba és hagyja lélegezni a bőröm.
Jelenleg ez a páros, a mindennapjaim hős párosa. Nagyon elégedettek vagyok velük. 
Ne felejtsétek el, egy jó smink titka a megfelelő alap. Én ezt a párost bátran ajánlom, hogyha gondolkoztok egy púder és alapozó vásárlásban mesteriek és elérthetőek.
A L'oreal True Match alapozót a Glamour napok során kedvezményesen : 2100Ft-ért vettem, így érdemes kivárni egy egy ilyen akciót és lecsapni rá. Míg a Catrice All Matt púrderét  1159 Ft-ért Rossmannban vásároltam meg.


Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés