L'oreal Sunkiss Tropical teszt

by - augusztus 04, 2016


Korábban fodrász által készített ombre hajam volt, amit szerettem, de egy hangyányit erősebb volt a szőke, mint ahogy elképzeltem. Egy kicsit természetesebb hatást szerettem volna. A hajamból azóta kivágtam a leszívott szőkét, de valahogy mégis egy kis ombre hatásra vágytam. A nyár elején több videóban hallottam és cikkben olvastam a L'oreal újdonságáról a Sunkiss Tropical hajvilágosító spray-ről és úgy gondoltam, ezt ki kell próbálnom.


Egy nyereményjáték keretén belül sikerült a termékhez hozzájutnom, így ölembe hullott a termék, anélkül, hogy egy drogériába kellett volna mennem érte. A játékot Aviana Rahl Youtuber indította az instagramján és a szerencsés 10 közé kerülve kaptam a Sprayt.

A termék leírása:
A L'Oreal Paris első fokozatos hajvilágosító spray-je. Egy finom szer, amely fokozatosan világosítja a hajat a hosszan tartó eredményért. Könnyű, trópusi, napszítta hatást kölcsönöz hajunknak.
  • Egyszerűen felvihető
  • Nem kell kiöblíteni
  • Ammóniamentes
Hipermarketekben és drogériákban beszerezhető 125 mles kiszerelésben 1690 Ft-os áron. Hasonló termék Sunkiss Jelly.
Használata:
Száraz hajra kell felvinni a terméket és hajszárítóval vagy a napon megszárítani. Nem szükséges kimosni.
Én több trükköt is bevetettem a termék alkalmazása során, hogy hatásosabb eredményt érjek el.


1. alkalmazás
Befújtam egy tincset többször is, belefésültem, megszárítottam és vártam, hogy hogyan reagál a hajam a termékre. Túl sok változást nem láttam, azt sem érzékeltem, hogy valami károsodást szenvedne a hajam, így végül ketté választottam az egészet, felfogtam copfokba.A tincseim végét ismét befújtam a termékkel átfésültem, majd megszárítottam. Ahhoz, hogy még több hő érje a hajamat hajvasalóval is átmentem rajta. A végeredmény egy apró árnyalatbeli változást mutatott.
2. alkalmazás (2-3 nappal később)
Kicsit aktivizálva kreativitásom, a hajamat ismét két copfba fogtam fel ezeket kisebb részekre osztottam, majd befújtam őket, megmelegítettem egy kicsit hajszárítóval és alufóliába tekertem a tincseket, majd így is melegítettem rajtuk (ooh mamám mennyi hő) és egy téli zokniba húztam a két copfom. Felfogattam őket, hogy ne hintázzanak és takarítottam egyet, majd két óra múlva megszárítottam és talán még egy árnyalat világosságot nyertem a hajamnak.

Nyaralás után
Hello szöszmösz. A horvát napsugarak, sós víz és a Sunkiss Tropical megtette hatását, egy természetes ombre átmenettel gazdagodott a hajam. Egy-egy vízbemenetel előtt, mikor eszembe jutott (kb.3-4 alkalommal) befújtam a felfogott hajam és a napon szárítottam. A napfény, sós víz és hajspray trió bizonyult a leghatásosabbnak a szőkülésem során.

Tapasztalataim a termékről 
Sokaktól olvastam, hogy nem történt semmi a hajukkal, a termék nem tud semmit. Első használat után, bevallom hasonló véleménnyel voltam. De adtam időt és esélyt a terméknek, ami bizonyította, hogy nem volt hiábavaló a várakozásom. Nem kell egy hiper-platina szőke végeredményt várni, hanem csak egy szép napszítta, természetes hatást, A Nap alapból szépen ki szokta szívni a hajam nyáron, de a spray alkalmazása még rádobott egy lapáttal. Kb. 6-7 alkalommal használtam összesen, de még mindig van a flakonban.
Az első alkalmazás során tapasztaltam azt, hogyha túl közel fújom a tincseimre a terméket, akkor hajlamos lefolyni/lecsöpögni, így érdemes távolabbról fújni azt, valamint egy törülközőt teríteni vállainkra, hogy ne legyen körülöttünk minden cseppes.

Az illata a hozzáadott illatanyagoknak köszönhetően  egy trópusi világot varázsol számunkra, de nekem nem tetszett, túl erősnek éreztem.  Többszöri használat után már megszoktam, így nem jelentett problémát ez a faktor.  
Minimálisan szárítja a hajat, így én olíva olajos hajpakolást alkalmaztam a második használat után.A későbbiekben a nyaralás során, gyakrabban mostam hajat a sós víz után, így nem érződött szárazabbnak a végeredmény.
Összességében:
Elégedett vagyok a termékkel, de még sincs bennem az, hogy rohannék a boltba a következő flakonért. Azoknak ajánlom a terméket, akik ténylegesen csak egy kis napszítta hatásra vágynak és természetes hajszínüket ammónia nélkül szeretnék szőkíteni.
Ti próbáltátok már? Milyen tapasztalataitok vannak?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés