L'oreal Miss Hippie szempillaspirál

by - augusztus 15, 2016

Korábbi bejegyzésemben már láthattátok alkalmazása során a L'oreal újdonságát, de most egy részletes beszámolóval jövök nektek a termék kapcsán.

A spirál a Miss Hippie fantázia nevet viseli és az idei nyár fesztivál újdonságaként került az üzletek polcaira. Konkrét fogyasztói árat nem szabtak rá, így az üzletek maguk árazzák a terméket.

A L'oreal facebook oldalán láttam meg egy nyeremény játékot, aminek gondolatával egy jó darabig kacérkodtam. Végül beneveztem és megvettem a szempillaspirált, a helyi dm üzletben 3000 Ftos áron. Magammal vittem spanyolországi nyaralásunkra is, és teszteltem több körülmény között is.

A játék lényege az volt, hogy egy fesztivál sminket elkészítve a terméket a kezünkben tartva küldjünk képet kommentben. Én egy nude hippie sminket készítettem, szemhéjpúder, szemceruza, szemöldök ceruza, szempillaspirál és egy ajakápoló segítségével. 

A meleg, magas pára és sótartalmú levegő sem fogott ki a spirálon. A fotózás ideje alatt (kb 1 óra, intenzív napsütés) is bírta a gyűrődést. A víz már nem tett jót neki, de igazából én a sima verziót szereztem be, nem a vízálló változatot, így nem is várhattam el ezt a tulajdonságot.


Csomagolás:
A fekete narancssárga színpárosítás egy igazán vagány külsőt kölcsönöz a terméknek. A megszokottól kicsivel nagyobb keféje, sokakban félelmet keltve, biztosítja a dús és hosszú pillákat. Jelentem nem kell tőle félni, könnyedén alkalmazható, mind a felső, mind az alsó pillákra és a végeredmény fenomenális. 


Tartalom/Összetétel: 
A csomagolás az aránylag nagy kefén túl, 8,5 ml kiváló terméket tartalmaz. Mélyfekete színével hosszan tartó hatást érhetünk el, a nap teljes egészében. Reggel felkenem és este is gyönyörűen tart. Eltávolítani könnyedén ellehet sminklemosó segítségével. Összetételében nincs kivetni való, semmi káros faktort nem tartalmaz,igaz, ez egy szemre való terméknél alap elvárás.


Beszerezhetőség:
Mint korábban is írtam, az üzletek maguk szabják a termék árát, így ahány hely annyi áron lehet beszerezni. Megtalálható a drogériák polcain, valamint több online felületen is. Az iparfüméra oldalán megtaláltam a vízálló változatát 2360Ft-os áron. Elsőre kicsit sokalltam az árát, mivel az általam, évek óta használt Lovely szempillaspirál 700-800 Ft körül mozog. De többszöri használat után sem bántam meg, és egy hosszútávú befektetésként tekintek rá.
Összességében:

Nagyon elégedett voltam a termékkel. Az ár minőséggel jár. A csomagolás nagyon tetszik, a kiszerelés tökéletes és a kefe is kiváló, gyönyörűen megnyitja a tekintetet és hatalmassá varázsolja a pillákat.
Csomagolás: 10/10
Tartalom: 10/10
Beszerezhetőség: 10/10

Nem gondoltam volna, hogy valaha eljutok ahhoz a termékhez, ami maximális értékelést kap minden pontban, de úgy tűnik nem lehetetlen.

Nektek mi a kedvenc szempillaspirálotok? Próbáltátok már a L'oreal újdonságát?
A képekért köszönet a VDPhotographynak!Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés