Horvátországban jártunk

by - július 28, 2016

Elhoztam nektek, azt, hogy mit is viseltem a horvátországi nyaralás, kirándulgatások alkalmával.

Kedvenc darabom az utazáshoz ez a szürke felső. Mikor Debrecen Tiszaújváros között utazok, az esetek nagy százalékában ez a felső van rajtam, mivel a buszon van mikor nincsen bekapcsolva a klíma és egy szűkebb felsőbe belesülnék. A tengerparton lévő szürkés, fehéres kőtakaróhoz öltözve választottam ezt a darabot egy naplemente sétára. Hatalmas élmény még mindig, hogy sok sok pálmafát láttam és kihagyhatatlannak éreztem egy ilyen képet. 

Felső: New Yorker 2999 Ft
Nadrág: XXL (és ez nem a méret :P) 1600 Ft
Napszemüveg: Rossmann 2000 Ft

Ezt az összeállítást a zadari városnézésünkkor viseltem. Nem akartam pólóban lebarnulni, így ezt a pánt nélküli felsőt éreztem a legjobb választásnak. A fehér szín pedig nem kíván magyarázatot, ha meleg elő a világos rucikkal. A fényképezőm nem volt végig a nyakamban így attól nem kellett tartanom, hogy pántban barnulok le. A nadrág pár éve még a nővéremé volt.. de megvan köztünk a ruhák vándorlása, így már az én ruhatáram egyik kedvelt darabjává nőtte ki magát.


Nadrág: Philip Russel
Felső: Lidl

Zadarba ellátogattunk egy másik napon is, amikor megnéztük a fényjátékot. Kihagyhatatlan volt ráülni is,mivel a napközben beszívott nap melegét érezhettünk magunk alatt miközben minket is fények festettek körbe. Igazán ehhez az alkalomhoz illő volt, ez a gyönyörű színes és mintás trikó.

Felső: Spanyolországból ajándék Nővéremtől

A Shein.comról rendelt ruháim közül a csíkos tartott velem utazásom során. Ninben viseltem, amikor megnéztük a gyönyörű óvárost.


A tengerparti nyaralás elengedhetetlen darabja a fürdőruha. Az egyik fürdőruhám egy rózsaszín virágokkal díszített fekete bikini felsőből és egy egyszerű fekete alsóból áll. Imádom ezt a virágos díszítést, mivel nagyon egyedivé és játékossá teszi az ember megjelenését fürdőzés, napfürdőzés közben. És szigorúan pánt nélküli. Amióta lehet ilyen darabokat kapni én csak ezek mellett döntök, mivel így bármilyen felsőt felvehetek napközben és nem látszik az, hogy hogy barnultam.

Fürdőruha: Skála áruház 2800 Ft

 Az utolsó nap naplementés sétájához egy fekete fehér összeállítást választottam. A felsőm egy nagyon kellemes anyagú pamut trikó, motiváló felirattal, miszerint "mindennek van szépsége". Ti mennyire szeretitek a feliratos felsőket? Én mindig megnézem, hogy mit veszek fel, ilyen szempontból is. A nadrág, a már jól ismert fehér minim.

Felső: New Yorker
A cikk során igyekeztem feltüntetni az árakat, de ezt sajnos csak a friss daraboknál tudtam ezt megtenni. Van olyan felsőm, ami már tavalyi és így nem emlékszem mennyiért vettem, de átlagban ilyen 1800-3000Ft között szoktam őket beszerezni.
Boltok közül ajánlanám nektek, hogy nézzetek szét a Lidl kínálatában is, mivel remek, időtálló darabokkal gazdagodhattok minden évszakban. Amit hiányolok az itthoni üzletekből, az a próbafülke, de reméljük hamarosan hazánkba is elérkezik, mivel a horvátoknál már láttam, így még könnyebb lenne a választás.

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés