A Nagy rúzs teszt 3.rész

by - július 20, 2016A Rossmannban sétálva, leragadtam a rúzsoknál... amikor  a barátom megszólalt: "Mintha nem lenne elég rúzsod otthon.." Jelentem nem csábultam el, de idejét éreztem annak, hogy jelentkezzek a Nagy rúzsteszt folytatásával.

Korábbi rúzstesztes bejegyzésem elejét idézve kezdeném "Április elején belefogtam a nagy rúzskereső túrámba, és még mindig nincs megállás. A krémmánia lapjait böngészve cikáztam a termékek között, ekkor villant be az isteni szikra, hogy lehetne mintákat rendelni az Avonból. Felkeresve kedves tanácsadónőmet, sok sok kérdést követően összeszedtem egy végtelen listát (20 színt), hogy milyen mintákat is szeretnék." Jöjjön tehát a tesztsorozat folytatása az Avon 3D ajakrúzs 5 árnyalatával.
Általánosságban:
A termékcsalád színskálájának széles választéka tárul elénk a honlapon ezek közül én 5 árnyalatot próbáltam ki, és ismét sikerült kedvenceket válogatnom.
Csomagolás: A nagy kiszerelésekről nem tudok nyilatkozni, mivel csak a mintaként próbáltam ki a színeket.
Összetételében már találtam kivetnivalókat, ehhez segítségül mindig a krémmánia oldalát hívom, ahol piros kis pontokkal jelzik ezeket. A kis piros pontokat ennél a terméknél, a hozzáadott illatanyag, egy tisztítószerként szolgáló adalék valamint, irritációt keltő anyag kapta. Az állaga krémes, ennek ellenére nem kenődik és a kipróbált árnyalatai erősen pigmentáltak.
Beszerezhetőség: a nagy kiszerelések 3,6g-os mennyiséget képviselnek, és megrendelhetitek online, vagy tanácsadókon keresztül a katalógusból.
Akciós ára online jelenleg: 1149 Ft  Normál ára: 1699 Ft
Ha megvan a tökéletes árnyalat, akkor egyszerűen és elfogadható áron be lehet szerezni ezeket a termékeket.

Nézzük is az általam kipróbált árnyalatokat


Bitten

Állagra selymes krémes és nagyon kellemes, nem nehezíti el az ajkakat. Élettel telivé és dússá varázsolja őket. A szín egy erős bevállalós pinkes lilás, nagyon nem az én színvilágom, mégis élveztem vele a fotózást, mivel játékossá és üdévé tette az összképet.
Az illata nekem legjobban a meggyes rágóra hasonlít, nagyon kellemes.

Berry Cute

A kép annyira nem adja vissza a színt, de ez is egy lilás árnyalatot képvisel. Valahogy megfogott és magával ragadott, hogy kissé sötétebb, mint egy vörös árnyalat és mégis milyen jó kiegészítő számomra, annak ellenére, hogy a vöröses árnyalatok híve vagyok. 
Az illata hasonlóan az előző árnyalathoz, egy kicsit savanykásabb meggyes világot képvisel.

Hot Pants

A Hot Pants már egy jobban pirosba hajló árnyalat mégis van benne egy cseppnyi színvilág, ami elviszi a rózsaszín felé. Kissé semleges voltam ezzel a színnel kapcsolatban, de mégis kitűnően helytállt, mivel dúsabbá varázsolta ajkaim, és kellemes selymes érzést kölcsönzött nekik.
Az illata kicsit nekem másabb, mint az előzőeké, de valami miatt nem tetszett, mintha egy kicsit szúrósabb illó is lenne benne.

Power Trip

A fantázia neve is már magával ragadott, erőteljes, pont mint a színe. Egy kicsit inkább komolyabbnak mondanám, mint játékosnak az árnyalatot. Igazi kis dögös színvilág. Egy gyönyörű kis ruhához, elegáns megjelenéshez, de akár egy hétköznapi fehér póló, laza farmer, sportcipő pároshoz is el tudom képzelni. Egyszerűen telitalálat. 
Az illata egy savanykás, meggyes illatvilág az előzőekhez hasonlóan.

Stolen Kisses

A fantázia név telitalálat, a színvilág számomra már kevésbé. Egy rózsaszínes árnyalat, ami egy szájfényre emlékeztet. Az arcot üdévé varázsolja, de még sincs meg az a wooow hatás, amit vártam. 
Illata: Egy kicsit savanykás, de vaníliába nyúlónak mondanám.

Összességében:

Az Avon 3D ajakrúzsok elvarázsoltak magukkal. Szépen kiemelték a szám vonalát, miközben dússá varázsolták ajkaimat. Pozitív élményekkel gazdagodtam, a termék kapcsán. Az egyetlen negatívum az összetevőkben taglaltaknál rejlik.

A legjobban tetsző árnyalatok: Power Trip és a Berry Cute.


A Matt rúzsok közül a Red Supreme továbbra is nagy kedvenc, viszont a 3D kedvencei kiütötték a Pure Pink árnyalatát a versenyből, így már "csak" három Avonos árnyalat versenyzik a Nagy rúzs címért.

Nektek melyik árnyalat tetszik legjobban? Próbáltátok már az AVON 3D ajakrúzsait? Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés