A Nagy rúzs teszt 2.rész

by - június 03, 2016


Április elején belefogtam a nagy rúzskereső túrámba, és még mindig nincs megállás. A krémmánia lapjait böngészve cikáztam a termékek között, ekkor villant be az isteni szikra, hogy lehetne mintákat rendelni az Avonból. Felkeresve kedves tanácsadónőmet, sok sok kérdést követően összeszedtem egy végtelen listát (20 színt), hogy milyen mintákat is szeretnék.

Az első termék az Avon Matt hatású ajakrúzsa 5 árnyalatban

Általánosságban:          
A termékcsalád a színskála széles választékával képviseli magát a dekorkozmetikumok világában. Fantáziadús névválasztásokkal még izgalmasabbá teszik a termék választást.

Csomagolás: Erről sajnos nem tudok nyilatkozni, mivel csak a mintaként szolgáló mini rúzsokat vásároltam meg.
Összetételében nem találtam semmi kivetnivalót, szépen mattít, anélkül, hogy szárítaná az ajkakat viselésekor. Erősen pigmentáltak az általam kipróbált színek, kenődésre közepesen hajlamosak, színtartásuk megfelelő.
Beszerezhetőség: a „nagytestvéreket” 3,6g-os kiszerelésben találhatjátok meg a katalógus lapjain valamint az Avon online áruházában.
Akciós ára jelenleg: 1149 Ft , Normál ára: 1699 Ft
Szerintem egy rúzsért tökéletes ár érték arányban. Hogyha kísérletezni szeretnél a színekkel, akkor ajánlom neked is, hogy csak mintaként szerezd be a választott színt/színeket, aztán ha megtaláltad a tökéletest, akkor jöhet a nagytestvér is.


Jöjjenek a színek, avagy Színezd újra

Pure pink


Ez volt az első árnyalat a színrengeteg közül, amit kipróbáltam. Az egyetemre vezetett benne az utam. Jógáztam, szeltem a folyosókat, ettem ittam, és jól tartotta magát. Egyszer kentem újra a nap folyamán 4 óra viselés és 2 pogácsa után, biztos, ami biztos alapon.
Egy semleges színt képvisel ez az árnyalat, de kellemes magabiztosságot kölcsönöz viselőjének. Legalábbis én jobban éreztem magam a bőrömben, amikor viseltem.
Illata valami fenomenális, imádom, hogy egy kis gyümölcsös aromát adtak neki. Számomra a gyülömcsös rágók illatát idézi.

Ravishing Rose


Egy kicsit bevállalósabb színvilág, de a hétköznapokra is simán bevállalom és nem csak amiatt, mert most nem akartam tapasztalat nélkül írni nektek :).
Az egyetemen kis előadásokat kellett tartanom, és úgy gondoltam ez a szín igazán jó társam lehet ezek alatt a megmérettetések alatt. Tudom nem (csak) a rúzs az oka, de pozitív visszajelzéseket kaptam, mindkét előadáson szóval nekem szerencsét és önbizalmat hozott.
Illatban nekem kicsit a meggyes labellora emlékeztet, de mivel azt is szerettem, ezzel sem vagyok másképp.


Vibrant Melon


Egy nagyon játékos és könnyed színt ismertem meg ebben az árnyalatban. Mosolygóssá és felszabadultabbá teszi az embert viselésekor. Kis vidám, tavaszi, nyár eleji szín.
Nagyon jól pigmentált és az illatába  egy savanykás gyümölcsös világot képvisel.


Red Supreme


Az igazi dögös szín. Imádom a vöröses árnyalatokat, és ez a rúzs az, ami igazán elvarázsolt színével. Versenybe lépett A Nagy Rúzs címért.
Illata különböző a többitől, de hiába szagolgatom, nem találom a megfelelő szót, arra hogy körülírjam.Kicsit olyan citrom vagy zöld alma fagyihoz tudnám hasonlítani. A lényeg, hogy kellemes és könnyedén viselhető kategória.

Perfectly nude


Ettől az árnyalattól féltem nagyon. Önmagában számomra nem az a viselhető árnyalat, maximum akkor, hogyha ki akarom radírozni a számat az arcomról.
Ennek ellenére igen is jó társunk lehet a hétköznapokban, az erősebb árnyalatok alapjaként, hogyha nincs a kéznél szájceruza akkor tökéletes szolgálatot tesz.

Összességében nézve:

Az Avon Matt ajakrúzsok megtették szolgálatukat. Az 5 árnyalat kipróbálása után úgy érzem, pozitív élményekkel gazdagodtam a termék kapcsán.
A legjobban a Pure pink és a Red Supreme fantázianévre hallgató árnyalatok rabolták el a szívem, még a többi semleges érzéseket váltott ki bennem.

Ti próbáltátok már az Avon Matt ajakrúzs bármelyik árnyalatát? Ha igen, milyen tapasztalataitok vannak a termék kapcsán?

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés