Kittenish

by - május 08, 2016


Nőiesség ma sorozat folytatásában, a Kittenish blog bloggere, Zsófi válaszolt kérdéseinkre. Zsófi szintén a Blogokról Neked Közösség tagja facebookon, mint a korábbi rész válaszadója, Ancika. Nézzük a válaszait.
Mit szeretsz magadban külsőleg és belsőleg?

A külsőmmel való elégedettségem leginkább olyan, mint egy hullámvasút. Van, amikor egyszerűen semmi sem tetszik rajtam, van, amikor abszolút meg vagyok magammal elégedve. Alapvetően az arcomat szeretem a leginkább. Belsőleg a kitartásomat tartom az egyik legjobb tulajdonságomnak

Mi az, ami a nőiességet jelenti számodra?

Szoknya és rúzs. Nagyjából tizenhárom éves lehettem, amikor felfedeztem, hogy szoknyában valahogy szebb az élet, azóta is szívesebben hordok szoknyát, mint nadrágot. A rúzsban pedig az a legjobb, hogy növeli az önbizalmat!


Mivel motiválod magadat a mindennapokban?

Hétvégére próbálok mindig valami olyan programot kitalálni, amit aztán egész héten várhatok, ez még akkor is hatásos, ha csak egy hosszú és kiadós sétát tervezek. Ha pedig végképp rossz kedvem van, próbálok minimum tíz perc jógát beiktatni, ez általában rendbe teszi bennem a dolgokat.

Milyen bevált és megszokott szépségápolási szereid vannak?

Hetente kétszer-háromszor egy iszapos arcmaszkot használok arcradír helyett, ez már nagyjából két éve állandó eleme a szépségápolási rutinomnak - a többi elem évszakról-évszakra változik. Valamiféle hidratáló arckrém nélkül sem teljes a rutin, de ezek folyamatosan változnak.


Van-e olyan trükk, amit a szépségápolás és a nőiesség terén az anyukádtól tanultál?

Őszintén szólva, a szépségápolás terén szerintem most már anyukám többet tanult tőlem, mint én tőle.Anyu sosem sminkelte magát igazán, én meg már ötévesen folyton gyereksmink-készletért könyörögtem a boltban, amikor meg végre megkaptam, boldogan húztam a türkizkék csíkokat a szemhéjamra. A legtöbb nőies dolgot a nagymamámtól tanultam - például azt, hogy hogyan kell magas sarkúban menni, vagy kalapot hordani.

Milyen jó tanácsokat tudnál adni egy kezdő bloggernek/vloggernek?

Én a kezdetekben nagyon sokat foglalkoztam a képeim minőségével és a dizájnnal - tényleg fontos ez, de az olvasókat azért mégis inkább a jó és hiteles tartalom érdekli igazán. A statisztika meg a nézettség sem minden, nem szabad, hogy egy kevésbé látogatott poszt vagy videó miatt elbátortalanodj - ne a számok miatt csináld, ne írj vagy mondj olyat, amit nem gondolsz komolyan, csak azért, hogy olvasókat szerezz.
Hatalmas köszönet a válaszadásért, és a képekért, örülök, hogy megismerhettem a blogot, ahova biztosan visszafogok járni. Egy nagyon szép, igényes, letisztult világ tárul elém és igazán élvezetes a tartalom is.

Hogyha szeretnétek Ti is megismerni Zsófi világát nézzetek be hozzá!!
Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés