Home made életünk

by - április 30, 2016


Korábban Takács Nóra és Maggie the Beauty Junkie bloggere válaszolt kérdéseinkre és most ismét a Nőiesség ma cikksorozat folytatásával jelentkezünk. Az egész kezdeményezés célja, hogy minél több bloggerhez, vloggerhez eljussanak kérdéseink és még többet tudhassunk meg a körülöttünk lévő világról. Annak érdekében, hogy szélesítsük válaszadóink körét, a Blogokról Neked Közössége facebook csoportba került ki felhívásunk, miszerint együttműködőket keresünk a sorozat kapcsán. Szép számmal jelentkeztek lelkes bloggerek, így minden héten 1-2 új résszel jelentkezünk majd nektek. A mai rész Ancika konyhája bloggerének válaszadásával született meg.

Mit szeretsz magadban külsőleg és belsőleg?
Leginkább azt, hogy simán letagadhatok 10 évet. Imádtam, hogy amikor elsős volt a nagy fiam és többen is megkérdezték, hogy a tesódért jöttél :D A génjeimet, aminek köszönhetően annyit ehetek, amennyit csak akarok anélkül, hogy elhíznék, talán a hajammal nem vagyok megbékélve olyan se nem göndör, se nem egyenes és nagyon kevés van belőle, de lófarokba fogva elég mutatós :P  Belsőleg pedig azt a tulajdonságom, hogy legyek akármennyire lent, mindig sikerül talpra állnom. Ismered a képet? „Elesni, koronát igazítani, továbbmenni” Na ezt rólam írták :D

Mi az, ami a nőiességet jelenti számodra?
Ha tárgyakhoz kellene kötnöm, akkor mindenképp a magassarkú az első ami eszembe jut. Igazi szenvedés néha benne járni, de a legcsodálatosabbnak érezheted magad a világon, pont mint amilyen néha nőnek lenni. A  piros rúzs, egy szép harisnya, a „pörgős” szoknya, a fűzők, sok csipke … Én maradi vagyok, szeretem a papír alapú könyveket, a veterán autókat, a régi vágású urakat, a pin up stílust így nekem a pin up lányok a nőiesség megtestesítői :)


Mivel motiválod magadat a mindennapokban?
Reggel még ki se nyílik a szemem, az első, hogy bekapcsolok valami lassú zenét. Szeretek lassan ébredezni. A reggeli lattem, a gyerekek ölelése feltölt pozitív energiával. És minden napra van egy idézetem, amit az adott hangulatomhoz választok, sokszor az is inspiráló :)

Milyen bevált és megszokott szépségápolási szereid vannak?
Amit semmi pénzért nem adnék, az a levendulás kecsketejes szappan, amit a barátnőm készít házilag, finom puha a bőröm tőle, a szempillaspirálom, mert kinyílnak tőle a szemeim és a szem körüli karikákat eltüntető csodaszerem, ami egy szörnyű éjszaka után is vállalhatóvá teszi az arcocskám :D


Van-e olyan trükk, amit a szépségápolás és a nőiesség terén az anyukádtól tanultál?
Anyukám a hagyományosan női szerepeket adta át. Mindig csinos volt, a mai napig nem vesz fel melegítőt még otthonra sem. Mellette felnevelte a gyerekeit, fenntartotta a háztartást, megtanított gondoskodni, spórolni. Arra, hogy egy nőnek mindig kell, hogy legyen félretett pénze a nem várt gondokra. Mellette dolgozott és soha nem volt lehetetlen a számára! Neki köszönhetem, hogy a jég hátán is megélek.
Milyen jó tanácsokat tudnál adni egy kezdő bloggernek/vloggernek?
Ne féljen megosztani a gondolatait. Ne féljen attól, hogy mit gondolnak mások. Ne hagyja, hogy a trollok elijesszék, mert az idő őt fogja igazolni, ha magát adja, az ő látásmódját, az ő tudását, meg fogja találni azt a közönséget, aki megérti és értékeli. Kitartás!

Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni válaszadásodat és a nagyszerű képeket! Nagyon jó volt megismerni,és én biztosan visszanézek majd a Konyhádba :)

Nézzetek be ti is Anci világába:
Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés