Bemutatkozás

by - március 09, 2016Üdv a varázslatos kis világomban az Our Beauty világában. Egy blogon, ami nem csak egy emberről szól, és nem csak egy célközönségnek, hanem Mindenkinek. Engem Andinak hívnak és én voltam az, aki megálmodta az Our Beauty blogot. Először egyedül akartam belefogni, majd rájöttem, hogy az nagy falat lenne, nem is lehetne sok embert megragadni vele, aztán jött az isteni szikra. Miért is kellene nekem, ezt egyedül csinálni, hogyha annyi jó ember vesz körül engem, és tudom, hogy nekik is megvan az indíttatásuk az íráshoz. Ekkor kerestem fel Szilvit és Natit, hogy csatlakoznának-e egy ilyen kezdeményezéshez. Így született meg az Our Beauty.  Ma már megtalálva az egyéni hangunkat bloggerként külön működünk, de megmaradtunk egymás életében. 

Az oldalról


2016.02.01. volt a nap, amikor az Our Beauty megnyitotta kapuit a G-portál felületén.Egy hónap alatt bekerültünk a Top 10-be a blog kategóriában és nagyon sokan megkedvelték lapunkat. Ezalatt az idő alatt érlelődött bennünk, hogy a G-portál felületén nem találjuk a helyünket a témáinkkal és valami komolyabbra vágytunk.

Így született meg a döntés márciusban, hogy szeretnénk átköltözni egy blog felületre, és a választás a blog.hu oldalára esett. 2016.03.09-én fejeződött be az oldal végleges átköltöztetése. Ettől a naptól kezdve várunk mindenkit szeretettel, akit érdekel a szépségápolás, divat, életmód, kultúra, család és színház témaköre.

2016.06.06:  Szilvi úgy döntött, hogy inkább csak vendég bloggerként lesz jelen az oldalon, így egy kicsit átszerveztük  a dolgokat. Az oldal témáját leszűkítettük a kultúra és szépségápolás témakörei köré, néhány személyes jellegű bejegyzéssel.
2016.07.17: Szilvi úgy döntött, hogy kilép az állandó vendég blogger szerepből, így innentől kezdve Natival ketten folytatjuk az Our Beauty világát. 
2017.02.01: 1 éves lett a blog, és megérett egy költözésre ismét. A blog.hu felületét mindketten nagyon szerettük, de a designban történő megkötések, nem hagyták, hogy teljesen olyan arculatot szabjunk magunknak, amit igazán szeretnénk. Az új cím, ahol jelenleg is vagyunk amiszepsegunk.blogspot.com lett.

2018.03.24. Natival úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk a blogger életet, de továbbra is támogatjuk egymást.

Együttműködés


Jelenleg az Avon Hungary, IsaDora, Target Sales Group, Fashion+,  munkatársaival állok kapcsolatban, akik bizonyos időközönként biztosítanak számomra termékeket tesztelésre.


Korábbi együttműködéseim: Rosegal, Zaful, Magic Hair, Hairburst, Felhőmaszk, Mother& Daughter, Alensa
További együttműködésekre is nyitott vagyok. Nézz szét a korábbi tesztek között és láthatod, milyen formában jelennek meg a termékek. Általában saját fotókkal dolgozok, csak saját és őszinte véleményt közlök.
Kapcsolatfelvétel: ourbeauty3@gmail.com

Megjelenések

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés