Bemutatkozás

by - március 09, 2016Üdv a varázslatos kis világomban az Our Beauty világában. Egy blogon, ami nem csak egy célközönségnek, hanem Mindenkinek szól. Engem Andinak hívnak és én voltam az, aki megálmodta az Our Beauty blogot. Keresve a témákat rengeteg minden megfordult az oldalon, de mára már főleg szépségápolással, terméktesztekkel és divattal foglalkozok. Viszont azok sem maradnak olvasnivaló nélkül, akiket egy kis életmód vagy utazás érdekel, hiszen másodlagos témaként megtalálhatók ezek a cikkek is nálam.

Együttműködés


Jelenleg az Avon Hungary, IsaDora, Target Sales Group, dm munkatársaival állok kapcsolatban, akik bizonyos időközönként biztosítanak számomra termékeket tesztelésre.


Korábbi együttműködéseim: Rosegal, Zaful, Magic Hair, Hairburst, Felhőmaszk, Mother& Daughter, Alensa, Fashion+, DressLily
További együttműködésekre is nyitott vagyok. Nézz szét a korábbi tesztek között és láthatod, milyen formában jelennek meg a termékek. Mindig saját fotókkal dolgozok, csak saját és őszinte véleményt közlök.

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés